А як би було добре, якби парк був упорядкований…

Поділитися новиною

Парк – це спеціальна обмежена природна або штучна територія, виділена переважно із метою рекреації (усі види відпочинку). У місті Гадяч парк переважно використовується для встановлення  символів, призначених відповідним датам, вождям, але ж не відпочинку.  А як би було добре, якби парк був упорядкований, щоб були прогулянкові доріжки, побудовані дитячі, спортивні і для дорослих зони відпочинку.  Встановлені на стиках цих зон  приватні кіоски у яких можна  було купити соки, води, морозиво, інше. Відновити освітлення і фонтани парку, проводити в зонах  по призначенню спортивні, культурні, розважальні програми.  Особливо це нагально було б у літній час, коли така спека на вулиці.  Тобто поєднати у парку культуру, спорт і торгівлю в одне місце.

Добрі наміри висловлює М. Торяник про відновлення старої водонапірної башти з використанням її як оглядового і виставкового майданчика, установлення знака Магдебурзького права перед міською радою.

У всіх релізах ми заявляємо, що Гадяч  – гетьманське місто, але практично немає  на сьогодні пам’ятників чи істотних знаків цим подіям.

Думаю, депутати нинішні, майбутні зуміють у короткі  терміни змінити ситуацію на краще.

О.  Омельченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...