«Коли прийшла велика вода…»

«Коли прийшла велика вода…»

«Коли прийшла велика вода…»

Поділитися новиною

«Коли прийшла велика вода…» Фотофакти

Недовго тішились гадячани новими «а-ля» європейськими дорогами, недовго водії пишалися шовковими трасами. Прийшла черга скаржитися пішоходам, які, правду кажучи, ніколи не відчували себе щасливчиками. Ось вам і фото молодого татуся, який БРЕДЕ по тротуару по кісточки у воді. Дощ, який періщив кілька днів, лише омив новеньку дорогу по Тельмана, тоді як уся «велика вода» стоками залила тротуар. Що й говорити – подбали про гадячан… Тільки от чому не про всіх?

Хоча міська влада й обіцяє зробити водовідведення, мовляв, і проект передбачає, та чомусь містянам поки доводиться терпіти «знущання» природи і… не тільки.

P.S. У вівторок ремонтна бригада вже працювала над водовідведенням. Що ж, чергова злива покаже результати.

«Коли прийшла велика вода…» Ось як, із гумором, жителі Черемушок сприймають дощові повені. Витягнувши гумовий човен, мешканці п’ятиповерхівки, спускають його в калюжі, що біля під’їзду. А потім дітворі влаштовують розваги. Чобітками малеча вже глибину не виміряє, бо й за пояс води можна набрати. Тож і доводиться щоразу тягнути човен, тим самим показуючи, що скоро в ямах і купатися будемо.

 

 

Пляж по-вельбівськи

І хоч пляжний сезон цього літа, м’яко кажучи, не вдався, усе ж небайдужим жителям району вдалося обладнати чудове місце для відпочинку. Очевидно, це справа рук вельбівчан, оскільки берегова смуга, яка перетворилася на затишний куточок, знаходиться саме на території Вельбівки.

Розчистивши бур’яни та чагарники, «активісти» обгородили місцевість шинами, тим самим розмежувавши місце для паркування. Облаштували кілька столиків, змайстрували кладку і навіть таку собі «барну стоєчку». Словом, усе як годиться. Їхньої б культури та на наші, гадяцькі пляжі, чи не так?

Фото Віталія Бережного 

Олена Савченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...