«Шо я з ним зроблю? Він у нас незапланована дитина. Дебілом і росте»

Фото використане як ілюстрація

Фото використане як ілюстрація

Поділитися новиною

Фото використане як ілюстраціяНеповнолітні хулігани у Сарах б’ють шибки.

– Я доглядаю маму в селі. Уже втомилася міняти скло у вікнах. Ось і останній випадок – уночі на Івана Купала накидали в хату щебеню. Старенька мама хвилюється, та й мені спокою немає, – розповідає Наталія Василівна Торяник.

Самі селяни вже знають, хто завдає шкоди їхнім будинкам. Хлопці років 16-17 так «балуються» рогатками. Двоє із бешкетників, кажуть, із неблагополучних сімей, тому й управи на них немає.

Саряни намагалися говорити з батьками хлопців.

Із батьком одного з хлопців говорили, а той у відповідь: «Шо я з ним зроблю? Він у нас незапланована дитина. Дебілом і росте».

Облюбували сільські хулігани покинуті хати або дачні ділянки, навіть двері у котромусь із сараїв зняли. Останній із випадків – коли хлопці розбили у вантажній машині лобове скло. А це, погодьтеся, ремонт не з дешевих.

– Такі начебто малі хуліганські дії, але ж ніхто їм ради не дасть. Дільничний каже: «Якби їм було по 18, то розмову вели б по-іншому, а так…» Та невже не можна впоратися з дітьми? – бідкаються селяни.

«Потерпілі» саряни написали заяви у райвідділ міліції. Батьки просять, мовляв, заберіть, ми й скло замінимо. Хоч дехто й погодився на вмовляння, але шибки так і залишилися не полатаними.  

Ось так і колотять півсела.

Зв’язавшись із сільським головою, ми дізналися, що дільничний перевіряв підозрювані родини, але інформація не підтвердилася. Нині це питання взято на контроль.

Олена Савченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...