Незабутні дні

Незабутні дні

Незабутні дні

Поділитися новиною

Незабутні дніПочаток літніх канікул надовго залишиться в пам’яті учнів Гадяцької гімназії ім. Олени Пчілки. Тут уже не один рік працює спортивно-туристичний табір, керівником якого є чудовий педагог і гарна людина О. Підгайний . Завдяки згуртованому колективу вчителів, які працюють у таборі, кожен день перебування в ньому наповнював серця дітей незабутніми враженнями та приємними емоціями. За час перебування в таборі вони освоїли туризм та навчилися орієнтуватися на місцевості, переправлятися через річку, користуватися туристичним спорядженням.

Подорож на байдарках відбулась завдяки вчителю економіки та справжньому туристу Н. Липівець. Надовго запам’ятається дітям похід до села Калатинець із ночівлею, де їх гостинно зустрів і організував відпочинок С. Півень. Адже немає нічого приємнішого, ніж провести час на природі  з товаришами, посмакувати смачною їжею, приготованою на багатті, і помилуватися краєвидами.

Також ми висловлюємо подяку вчителям: Т. Бердник, О. Литвиненку, А. Власенку, які протягом двох тижнів табору розважали та загартовували, створювали  веселий і безтурботний відпочинок дітям.

Батьки та учні 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...