Культурно-мистецьке свято «Маріїна долина»

Юні майстрині-переможці

Юні майстрині-переможці

Поділитися новиною

Юні майстрині-переможціЮні майстрині-переможці

За підтримки управління культури Полтавської обласної державної адміністрації 27 червня в селі Черняківка Чутівського району відбулося обласне культурно-мистецьке свято «Маріїна долина», яке присвячене пам’яті талановитої землячки Марії Башкирцевої, художниці, відомої на весь світ, твори якої зберігаються в музеях України, Франції, Голландії, США та Росії.

До участі в конкурсі традиційно запрошують художників та майстрів декоративно-прикладного мистецтва з усієї області. Цього року у заході взяли участь і майстрині з нашого району Катерина Шелист (студентка 4-го курсу Полтавського національного технічного університету ім. Ю. Кондратюка) та Марина Таран (учениця 7 класу Юні майстрині-переможціГадяцької гімназії ім. О. Пчілки).

За результатами оцінювання виставки-конкурсу:

– МаринаТаран нагороджена дипломом І ступеня від управління культури Полтавської ОДА за високий художній рівень творів, представлених у виставці-конкурсі «Осяяні красою і талантом» на приз імені Марії Башкирцевої (вироби з бісеру);

– Катерина Шелист нагороджена дипломом І ступеня управління культури Полтавської ОДА за високий художній рівень творів, представлених у виставці-конкурсі «Осяяні красою і талантом» на приз імені Марії Башкирцевої (вишивка).

Вітаємо переможців, бажаємо творчих успіхів!

Стас Таран

LIVE OFFLINE
track image
Loading...