«Звертайтесь хоть до губернатора, хоть до Президента»

Поділитися новиною

Голові комісії Гадяцької районної ради
з питань соціально-економічного розвитку регіону,
інвестицій, будівництва, промислової політики,
транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства
Мигалю О.М.

Костюка Віталія Григоровича
Київ-1, вул. Мала Житомирська, 18\17
Т.м. 0672322460 

Шановний Олександр Миколайович!

Звертаюсь до Вас із проханням допомогти мені у вирішенні питання з повернення мого майна, яким неправомірно заволодів заступник голови Гадяцької районної державної адміністрації Волощук Іван Володимирович, а саме: пасіку в кількості 25 бджолосімей з вуликами, автомобільним причепом та іншим майном.

Неодноразові звертання та прохання про повернення майна Волощук І.В. ігнорує та з посмішкою заявляє: «Звертайтесь хоть до губернатора, хоть до Президента».

Обурений такою поведінкою державного службовця, я вимушений звернутися саме до Вас, оскільки Ви можете зрозуміти, що такі «кадри» не можуть принести регіону ні інвестицій, ні боротися з корупцією і навіть займати посаду, тому що такий державний службовець не зможе захистити Державу і громадянина, не зможе декларувати європейські поняття: «Влада – це громадянин, державний службовець – це їх захисник і порадник».

І мені дуже  на хотілось звертатись із цього приводу до державних інституцій, а тим паче до преси, чи української, чи закордонної: преси Польщі, Прибалтики, але другого виходу не має.

Прошу розглянути моє звернення та вплинути на Волощука І.В. у питанні повернення мого майна. Це дуже великі кошти на цей час, особливо для мене.

Перелік майна додаю.

Місце знаходження пасіки: Гадяцький район, Краснолуцька сільрада, село Змажено. Автопричіп та інше майно знаходиться у домоволодінні Волощука І.В.

З повагою Костюк В.Г.

Оригінал листа та перелік майна знаходяться у редакції.

7 коментарі до “«Звертайтесь хоть до губернатора, хоть до Президента»

  1. Неправомірно заволодів? Вкрав чі оджав??? Різні статті процесуального кодексу.Для вирішення такого роду питання існують правоохоронні органи і СУД.Звернення до Мигаля це принаймі-не промірковано(мабуть своїх обідили) .На місці Волощука потрібно звернутися до суду з заявою про відшкодування збитків як на Костюка так і на редакцію газети.

  2. Прочитав лист Костюка В.Г. Що хотів автор зрозуміло, а коментар, який написав “небайдужий” лише вводить в оману читачів тижневика. У нього своєрідне трактування дій Волощука: “Вкрав чі оджав???” А в чому різниця? А що мав на увазі коментатор, коли писав: “мабуть своїх обідили”? На місці Волощука ми з вами не будемо, але до правоохоронних органів слід звертатися Костюку. В цій ситуації він є потерпілою особою. Зробити це людині не дозволяє скромність та інтелігентність.Редакцію газети взагалі нічого чіпати, журналісти зробили те, що мали зробити: надрукували листа.

  3. Варто подати в суд за публікацію не перевіреної інформації, а ще на автора листа за наклеп. А ви, пане Василю (Глухота), спочатку з’ясуйте всі обставини ситуаціїї, а вже потім організовуйте громадський самосуд. А то “потерпіла особа…” , “скромність та інтелегентність…” Ви його особисто знаєте!?

  4. До Гадячанки. Про яку організацію громадського осуду йдеться?В чому ви це вбачаєте? Ви, шановна, нічого не переплутали? Журналісти надрукували лист. Була розкрита одна сторона справи, тобто, як цю справу бачить Костюк. Якщо Волощук має іншу версію, то нехай напише. Вважаю, що це теж буде надруковано. Однак досі Волощук цього не зробив? Чому? Що ж стосується особи самого Костюка, то його моральні якості не обговорюємо. нехай Волощук з Костюком розбирається. Наскільки зрозуміло з листа, між ними були досить дружні стосунки.

  5. Василь, публікація Волощука є в газеті за 9 липня – читайте. Ви ж пишете коментар 10 липня, отже – це просто бла-бла.

  6. До Гадячанки. Не смішіть, називаючи публікацією бюрократичну відписку Волощука. Порадьте Івану знайти спільну мову з Костюком щоб цю проблему вирішити. Можливо слід у чомусь і поступитися. Все таки виник конфлікт між людьми різних “вагових” категорій. З одного боку перший заступник голови РДА, а з іншого – пенсіонер. Це вже як совість підкаже. Волощук займає високу посаду і не годиться тягти за собою такий хвіст компромату.

  7. [quote name=”Василь”]До Гадячанки. Не смішіть… З одного боку перший заступник голови РДА, а з іншого – пенсіонер.[/quote]

    А Ви звідки знаєте, що Костюк – саме пенсіонер? В листі Костюка нічого подібного немає.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...