З Міжнародним днем кооперації

З Міжнародним днем кооперації

З Міжнародним днем кооперації

Поділитися новиною

З Міжнародним днем коопераціїШановні члени споживчих товариств, працівники і ветерани споживчої кооперації району!

Правління Гадяцької районної спілки споживчих товариств та районний комітет профспілки працівників споживчої кооперації щиро вітають вас із Міжнародним днем кооперації. Світова кооперативна спільнота у першу суботу липня урочисто відзначає започатковане Міжнародним кооперативним альянсом у 1922 році щорічне свято солідарності кооперативної громади.

За час існування кооперації її принципи здобули всебічну прихильність, оскільки, базуючись на демократичних засадах, вони завжди були спрямовані на вирішення економічних, соціальних і культурних потреб населення.

Підприємства і організації системи споживчої кооперації району роблять значний внесок у задоволення повсякденних потреб споживачів, сумлінно виконуючи свої обов’язки.

Сьогодні, у надзвичайно складний для України час, саме споживча кооперація, її члени та колективи здатні слугувати прикладом демократії, самоорганізації, відданості національним інтересам та виступати об’єднуючою силою навколо спільної ідеї та мети.

Переконані, що досвід, професіоналізм та самовіддана праця кооператорів є запорукою перемог у будь-яких викликах сьогодення та майбутнього, подальшого розвитку як вітчизняного, так і світового кооперативного руху, становлення сильної та незалежної Української держави!

Щиро бажаємо вам, дорогі кооператори, міцного здоров’я, щастя тепла і благополуччя. Плідної вам праці задля подальшого розвитку споживчої кооперації району та миру на теренах Вітчизни!

М. Волик, голова правління райспоживспілки

С. Нечитайло, голова районної профспілкової організації працівників споживчої кооперації

LIVE OFFLINE
track image
Loading...