Книшівка – найчистіше село

Книшівка – найчистіше село

Книшівка – найчистіше село

Поділитися новиною

Книшівка – найчистіше селоПідведено підсумки щорічної акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою на території району.

У населених пунктах району протягом березня-травня проходила акція «За чисте довкілля». Заходи з благоустрою здійснювалися у 94 населених пунктах району. Починаючи з 30 березня, працівники усіх відділів управлінь, установ району взяли участь в комплексі робіт із санітарної очистки територій, ліквідації стихійних сміттєзвалищ, поліпшення естетичного, санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення.

5205 чоловік узяли участь у дні благоустрою району 25.04.2015 року.

3,5 тис. осіб було залучено до робіт із благоустрою доріг та придорожніх смуг. Проведено побілку дерев у смузі відведення автомобільних доріг державної та комунальної власності, побілено та пофарбовано містки, прибрано на 29 автозупинках, вирубано чагарників та порослі – 129 кілометрів доріг районного значення та придорожніх смуг до сільських населених пунктів (у цьому напрямку слід відмітити В.Будищанську, Плішивецьку, Мартинівську та Веприцьку сільські ради). Виконано поточні та капітальні ремонти автомобільних доріг по району на суму 1266,6 тис. грн, на суму 1381,66 тис. грн – по місту.

До проведення робіт із благоустрою територій, висадження плодово-декоративних дерев, кущів, квітів залучено до 3317 тис. учнів шкіл. Посаджено дерев у кількості 1,519 тис. шт., кущів – 1271шт., квітників та газонів  висаджено на 2,15 га.

4390 дерев висаджено мешканцями сільських рад та м. Гадяч. За цей період на території району ліквідовано 87 стихійних сміттєзвалищ, вивезено 2 тис. кубометрів побутових відходів, упорядковано понад 92 тис. квадратних метрів дитячих та спортивних майданчиків, 9,87 тис. квадратних метрів прибудинкових територій, створено нові газони, квітники, приведено в належний санітарний стан 112 кладовищ, 70 братських могил, 102 пам’ятники та обеліски і 25 почесних поховань. Належну увагу було приділено догляду за водоймами, річками, парками та скверами: очищено від сміття 9,76 тис. м? прибережних смуг та відновлено 158 тис. квадратних метрів парків та скверів.

На виконання робіт із утримання територій населених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об’єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення залучено 43 тис. грн позабюджетних коштів.                             

Аналіз підведення підсумків двомісячника з благоустрою і проведення конкурсу на звання «Населений пункт найкращого благоустрою» визначено «найчистіше» село Гадяцького району – Книшівську сільську раду.

За інформацією розширеної апаратної наради у голови РДА. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...