Гадяцькі воїни приєдналися до ГО «Братерство учасників АТО Полтавщини»

Гадяцькі воїни приєдналися до ГО «Братерство учасників АТО Полтавщини»

Гадяцькі воїни приєдналися до ГО «Братерство учасників АТО Полтавщини»

Поділитися новиною

Гадяцькі воїни приєдналися до ГО «Братерство учасників АТО Полтавщини»Осередки громадської організації працюють уже в 16 районах області 

Минулої п’ятниці відбулося перше засідання громадської організації, яку очолив Віталій Козер. На зібранні були присутні і представники Полтавського осередку, які розповіли про напрямки діяльності, серед яких на першому місці – відправка гуманітарної допомоги.

Серед інших важливих завдань, які ставлять перед собою учасники організації, – робота з демобілізованими військовослужбовцями та сім’ями загиблих учасників АТО.

Сюди входить і допомога при оформленні документів, і оздоровлення демобілізованих, і їх подальше працевлаштування.

Актуальним було питання стосовно отримання статусу учасника АТО, адже на рівні області з цим, на жаль, досі виникають проблеми.

Також, за словами представників обласного братерства, буде розглядатися  клопотання, щоб у кожному районному управлінні Держземагентства призначили відповідальну особу, яка б займалася питаннями виділення земельних ділянок учасникам АТО.

Що ж, така організація дійсно потрібна, адже разом і труднощі долати легше. Сподіваємося, що, об’єднавши зусилля, захисники зможуть вирішити не лише свої проблеми, а й долучитися до громадських та загальноукраїнських. Погодьтеся, люди, які стали на оборону Батьківщини, які ціною власних сил, здоров’я і життя боролися за нас, заслуговують не лише поваги, а й неабиякої довіри.

Олена Савченко

Олександр Товстий

Міська влада подбала про виділення приміщення для братерства учасників АТО. Відтепер штаб громадської організації буде знаходитися по вулиці Шевченка у Гадячі. Графік прийому ми опублікуємо в одному з наступних номерів тижневика.

  

LIVE OFFLINE
track image
Loading...