Клуб вихідного дня «Наша пісня»

клуб вихідного дня «Наша пісня»

клуб вихідного дня «Наша пісня»

Поділитися новиною

клуб вихідного дня «Наша пісня»Нам п’ять років

У ККЗ «Дружба» щонеділі ось уже 5 років працює клуб вихідного дня «Наша пісня». Раніше він мав назву «Для тих, кому за…»

У червні 2010 року старшому поколінню запропонували організувати вечори відпочинку, де всі охочі могли б зібратися співати пісні, читати вірші, танцювати. Улітку збиралися на танцювальному майданчику в міському парку. Чисельність членів клубу  постійно збільшувалася, але сміливців прочитати вірш чи заспівати пісню було небагато.

Неодноразово запрошували до нашого клубу і гостей: троїсті музики із Броварок, прекрасний ансамбль «Надвечір’я», аматорські ансамблі з Оснягів, Лютеньки, гуморист із М. Побиванки. Вагому допомогу в роботу клубу вносять і місцеві автори С. Ілляшенко, В. Єфімова, В. Савченко, В. Бондаренко, В.Дуван, О. Недовіс та інші. Вірші покладені на музику В. Близнюка – беззмінного керівника нашого клубу.

Діє у нас і організаційний комітет, який складається з трьох осіб, але основну роботу виконує Н. Вельбой.

Красиві, мелодійні голоси мають члени клубу: Л. Лабаш, Н.Сергєєва, М. Малишкіна,М. Марюха, М. Ніжинець, М. Солдатенко. Ф. Бутенко, якій йде 83-й рік, виконує пісні на слова С. Єсєніна. Активну участь наші відвідувачі беруть і у вокальних ансамблях, що діють при Будинку культури. Нещодавно відвідувачкою стала П. Левченко, із дзвінким голосом, яка вміє гарно співати, дотепно розповідати анекдоти, гуморески, смішинки.

У кожного з нас є пісенна збірка «Наші улюблені пісні», до якої увійшли українські, російські пісні різних років, а також пісні, які народилися саме у нашому місті. Ідея створити таку збірку належить нині покійному П. Борківцю. Його задум втілив у життя В. Близнюк, за що ми йому щиро вдячні.

Зараз наша країна переживає нелегкі часи. Війна на Сході.  Хочеться, щоб якнайшвидше вона закінчилася, щоб був мир і спокій на нашій землі, щоб не топтав її чужий чобіт.

Мій життєвий шлях, як і мільйонів людей мого покоління, почався з воєнного лихоліття, було все: страх, голод, втрата близьких, непосильний юнацький труд, відновлення країни, доводилось працювати за себе і «за того парня». Але життя не стоїть на місці, воно продовжується, і кожен день – це новий день. А старість – не біда й не благо, це наше життя, за яке треба боротися.

Шановні гадячани, чекаємо вас у клубу «Наша пісня» з 15.00 до 17.00 кожної неділі у ККЗ «Дружба». Ви не пошкодуєте. Послухаєте чарівну музику, красиві мелодії пісень, цікаві гуморески, смішинки, зможете потанцювати. Загалом відпочинете душею, зарядитеся оптимізмом і надією на краще, яка так потрібна нам зараз. Не сидіть вдома!

Ганна Сегаль, відвідувачка клубу «Наша пісня»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...