Гадячани та вепричани разом підтримують воїнів

Гадячани та вепричани разом підтримують воїнів

Гадячани та вепричани разом підтримують воїнів

Поділитися новиною

Гадячани та вепричани разом підтримують воїнівЗона АТО – найболючіша рана для кожного українця. Саме там наші воїни-захисники закривають собою рідну землю. Захищають великою ціною – своїм здоров’ям і навіть життям.

Воїни незламно стоять на лінії вогню, і наш святий обов’язок – допомогти їм, підтримати і морально, і матеріально.

Від початку АТО минуло більше року. Усім миром ми допомагали, але запал трішки зменшився, хоча потребує армія все більше й більше.

Не дивлячись на всі економічні негаразди, у Гадяцькому районі  було зібрано значні кошти та харчові набори і відвезено в зону АТО.

Велику допомогу надали приватні підприємці М. Минка, Р. Савченко, І. Пунько, В. Марченко, В. Мельников, О. Колодяжний, В. Лаврішко, О. Луць, В. Оробей, Т. Іванчо, О. Бондаренко, В. Лябах, В. Шилович,  Г. Лаврішко, Ю. Ситник, С. Кравченко, В. Кизь, О. Харченко, В. Олексенко, Т. Гулей, П. Дяченко, Н. Кирпа, Гадяцька міська школа №3, Веприцький сільський голова В. Золотарьов.

Усе зібране було відвезено в Попасну та прилеглі до цього населеного пункту військові частини.

Спілкувалися з бійцями, вселяли віру в те, що ми маємо потужний арсенал і віримо в нашу перемогу. Бійці з передової також дякують небайдужим людям, жителям м. Гадяч та села Веприк Гадяцького району, за надану допомогу.

Володимир Цимбал, житель Гадяча

LIVE OFFLINE
track image
Loading...