«Я паркуюсь, як мудак» – продовження теми

водії не розгубилися – поставили свої автівки на газоні під березою

водії не розгубилися – поставили свої автівки на газоні під березою

Поділитися новиною

водії не розгубилися – поставили свої автівки на газоні під березоюЩе одну добірку фотографій на тему «Я паркуюсь, як мудак» надіслали наші читачі. Так «мостять» свої машини біля районної лікарні. На фото видно, що парковка позаду забита вщент, та водії не розгубилися – поставили свої автівки на газоні під березою. А що? Головне, у холодочку.

Фото Віталія Пінчука

***

Заїжджений газон і біля кіоску «Кулиничі» у районі міської гімназії. Часто можна побачити, як клієнти, під’їхавши під самісінькі двері, смакують кавою із випічкою. Від зелені, що була навколо, не залишилося й сліду. Бордюр водії ігнорують, тож він вже майже злився з дорогою. А як же відповідальність за утримання території навколо? Хоча, що там говорити, як самі постачальники нехтують правилами і підвозять товар під двері.  

***

Така ж ситуація щонеділі біля центрального ринку. Паркуються на тротуарах.

Заїжджений газон і біля кіоску «Кулиничі» у районі міської гімназії.Біля центрального ринку. Паркуються на тротуарах.

Фото Олександра Товстого

5 коментарі до “«Я паркуюсь, як мудак» – продовження теми

  1. Ви ж самі пишете, що парковка біля лікарні забита вщент – де паркуватися??? Перед тим як висміювати, думаю, що потрібно організувати, ті ж місця для паркування.

  2. так через дорогу з боку Росії є парковка !!!!

  3. Так, забита вщент. Але ставати на газоні біля кулинечів, то дуже не правильно. Хай би росла травичка

  4. Такі як кулиничі повинні зробити парковку!!! І дозвіл без парковки на відкриття такого закладу не повинні були давати!!! А хто дає вам право викладати автівки з держ.номером? Водії,паркуйтеся згідно правил! Біля кулиничів можна паркуватися як по лівій стороні так і по правій,на газоні не треба… А за номерні знаки йдіть до суду… Я таких газет ще не бачив,що висвітлюють приватну власність… Ще й прізвища б по писали б. Такого робити не можна це знає будь-який кваліфікований журналіст(який закінчував журналістику)!!! Думайте що робите нам в одному місті жити!!!

  5. Тема хороша і потрібна.Місця для паркування знайти можливо, але від них потрібно пройти пішки (3-5 хвилин).Легше зупинитися на перехресті чи біля входу в магазин (заважаючи іншим або перекривши проїзд взагалі) нехай інші почекають,потерплять .А коли побачать своє фото,згадують про свої права,права інших їх ніколи не цікавлять.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...