Допоможіть мобілізованому! (оновлено)

Поділитися новиною

Він зателефонував на стаціонарний редакційний телефон, поцікавився, як подати оголошення. Сказав, що прийти не зможе, бо знаходиться у військовій частині в Дніпропетровську.

Мобілізований гадячанин Юрій Гриценко просив допомоги.

– Потрібні каска, бронежилет, літні берци, окуляри…

Словом, те, що необхідно «туди», бо з червня, ймовірно, відправлятимуть у «гарячі точки».

На питання, чому військова частина не забезпечує амуніцією, відповідає, що лише обіцяють.

– Волонтери теж щось ніяк не доїдуть, – говорить чоловік.

От і змушений звернутися в редакцію.

Тож друкуємо контактний телефон Юрія: 050-229-08-12, а також номер картки: 5577212302899417.

Ми зв’язалися із працівниками райвійськкомату, які підтвердили, що Юрій Гриценко був призваний 28 січня і нині знаходиться на військових навчаннях.

Не будьте байдужими, допоможіть захиснику! 


Із 25 тисяч – один!

В одному з минулих номерів тижневика ми друкували звернення мобілізованого про допомогу. Гадячанин Юрій Гриценко, який знаходиться у військовій частині Дніпропетровської області, скоро відправиться в «гарячі точки». Тож потребує амуніції.

Не минуло й тижня, як із 25-тисячного Гадяча пролунав дзвінок від місцевого підприємця Віктора Клітинського. Саме він зв’язався із захисником і допоміг придбати форму для мобілізованого.

Тож Юрій знову зателефонував у редакцію, аби подякувати за оперативність і допомогу.

Для тих, кому вчинок Віктора Клітинського стане прикладом, публікуємо контактний телефон Юрія Гриценка: 050-229-08-12, а також номер картки: 5577212302899417.

Захиснику потрібна підтримка!

«Базар Медіа в Україні»

3 коментарі до “Допоможіть мобілізованому! (оновлено)

  1. А ще треба звязатися з його командиром.

  2. Не зрозуміло, куди ділись каски, бронежилети, окуляри тих. хто повернувся з фронту. Чому все, з чим воювали не залишається в частинах? З кожним призовом все по новій купується!

  3. [quote name=”Валентин”]Не зрозуміло, куди ділись каски, бронежилети, окуляри тих. хто повернувся з фронту. Чому все, з чим воювали не залишається в частинах? З кожним призовом все по новій купується![/quote]
    Тому що всі/ більшість купували все це за власні кошти і в нашій країні не можливо бути впевненим,щ о повернувся на завжди, через місяць заново заберуть,а людям потім купувати

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...