Центри обслуговування платників Гадяцької ОДПІ відвідало 17780 громадян

Нова форма звіту по ЄСВ

Нова форма звіту по ЄСВ

Поділитися новиною

Центри обслуговування платників Гадяцької ОДПІ відвідало 17780 громадянІз початку 2015 року Центри обслуговування платників Гадяцької ОДПІ відвідало понад 17 тисяч платників податків – підприємців та юридичних осіб, а також пересічних громадян.

При цьому було надано 512 адміністративних послуг, найбільш запитуваною серед яких є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника (989). На другому місці – послуга з реєстрації книг обліку розрахункових операцій та касових апаратів (188 звернень).

За наданням витягу з реєстру платників єдиного податку звернулося 118 платників.

Також у Центрах обслуговування платників для зручності відвідувачів розміщена тематична друкована продукція, оформлені інформаційні стенди, що містять зразки заповнення заяв, податкової звітності, актуальну інформацію з питань оподаткування. Громадяни та суб’єкти господарювання, завітавши до податкової інспекції, мають змогу проконсультуватись із необхідних питань із кваліфікованими спеціалістами.

Центри обслуговування платників пропонують місцевим платникам податків 25 адміністративних послуг, із переліком яких можна ознайомитися на суб-сайті ДФС у Полтавській області.

Л. Костюк, начальник відділу обслуговування платників податків 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...