Що ж буде на місці Леніна?..

Поділитися новиною

У неділю, 31 травня, у нашому парку відбувалися заходи до Дня захисту дітей. Усе було: погода, багато дітей разом із батьками, виставки, конкурси, ігри – одним словом, свято відбулось на славу. І все ніби гарно, але…. Минуло вже більше року, як знесли пам’ятник Леніну, а безлад залишився й донині. Як же ми виховуємо дітей? Дивуємося, що говоримо гарні слова, читаємо їм розумні казки, а взамін маємо непорозуміння.

Та хіба нам, дорослим, не можна прикрасити оте місце хоч «фіговим листком», якщо не можемо нічого побудувати взамін, і де зараз ті, хто рушив?

Я розумію і міську владу. Кошти в першу чергу йдуть на заробітну плату, ремонти доріг, підтримання життєво необхідних об’єктів, і не завжди вистачає тих грошей. А де ж наші підприємці? Як мало нині меценатів типу Терещенка. Я не повірю, що на звернення міської ради до наших підприємців, виробників не було позитивної відповіді. Упевнений, що ніхто б не відмовився і обов’язково допоміг матеріально.  І може, колись, проходячи вже із своїми онуками, із гордістю можна було б сказати: «Це я допомагав побудувати».

Що ж буде на місці Леніна? Пам’ятаєте, колись у парку був прекрасний фонтан (хлопчик із рибиною)? Як зараз його не вистачає нашим дітлахам.

А якщо спорудити щось неординарне? У духовному сенсі Україною править Триглав – Триєдиний Бог, і можливо, було б правильно побудувати фонтан у формі тристоронньої стели. Зробити правильний вибір – робота не проста, сподіваюсь, розум нас не покине. Можливі інші рішення. Давайте об’єднаємося і зробимо наше місто ще красивішим заради наших дітей та онуків. Вибір за нами, жителями міста.

О.Л. Омельченко, гадячанин

5 коментарі до “Що ж буде на місці Леніна?..

  1. Нижника й поставить на той постамент

  2. Да, да. Той хто найбільше кричав той хай і подумає. Ламать не строїть!!!! Трохи ще й ума треба.

  3. Я памятник себе воздвиг нерукотворный, к нему не зарастет народная тропа – писал классик. А к этому зарастет. Уверена.

  4. Самі пропіарилися, а тепер хай подумають жителі. Та ні. Скільки ще за вас люди думать будуть. Вам довірили ви і думайте. Хоча думать це не про наших!!!!!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...