«Нічний гість» залишив власницю без документів та грошей

«Нічний гість» залишив власницю без документів та грошей

«Нічний гість» залишив власницю без документів та грошей

Поділитися новиною

«Нічний гість» залишив власницю без документів та грошейІз настанням теплої погоди жителі нашого району, особливо міста, намагаються в будь-який спосіб знизити температуру в квартирах та кімнатах. Вони залишають двері та вікна не причиненими, навіть не задумуючись про те, що до їх оселі може завітати «незваний» гість, після відвідин якого господарі залишаться без цінних речей та заощаджень.

Днями такий прикрий випадок трапився із місцевою жителькою. До чергової частини Гадяцького районного відділу міліції надійшло повідомлення від жительки міста Гадяч  про те, що за місцем свого проживання вона виявила відсутність жіночої сумки з речами.

Виїздом слідчо-оперативної групи Гадяцького РВ УМВС на місце події було встановлено, що ввечері потерпіла, із метою провітрювання кімнати, залишила не щільно зачиненими вікна. Уночі жінка прокинулася від якогось шурхання і помітила в своїй оселі невідомого чоловіка. Потерпіла почала кричати, і нічний гість утік. А вранці вона помітила відсутність своєї жіночої сумки, в якій були документи та грошові кошти.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ст.186 ч.3 КК України. Правоохоронцями проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню особи, що скоїла даний злочин, із метою притягнення до відповідальності.

Тому ми ще раз звертаємось до громадян з проханням бути більш обережними та відповідально поставитись до збереження власного майна. Це  значно зменшить шанси зловмисників заволодіти ним. І ні в якому разі не намагайтеся наздогнати зловмисника самим, адже це може зашкодити Вашому здоров’ю,  краще запам’ятайте прикмети злочинця та відразу ж повідомте за номером 102 до міліції.

І. Ященко, ст. інспектор по РН та ГФ Гадяцького РВ УМВС, капітан міліції

LIVE OFFLINE
track image
Loading...