18-річні крадуть мопеди

18-річні крадуть мопеди

18-річні крадуть мопеди

Поділитися новиною

18-річні крадуть мопедиІз початку року до Гадяцького райвідділу міліції почастішали заяви від громадян про зникнення автомотранспорту. Найчастіше викрадали мопеди та скутери, залишені господарями без нагляду.

Проведена колосальна робота правоохоронців по виявленню крадіїв дала свої результати.

Причетними до зникнення мопедів та скутерів виявилися четверо жителів Гадяча. Троє 18-ти річних та один 22-річний юнаки на викрадення іноді йшли поодинці, іноді – усі чи у складі двох-трьох осіб. Працювали переважно вночі.

Як з’ясувалося, двоє 18-річних уже притягувалися до кримінальної відповідальності за угони автомобілів. Із гаражів викрадали також і запчастини та комплектуючі до автівок. 

Оскільки за раніше скоєні злочини молодики від суду отримували лише випробувальні терміни, то тепер покарання буде більш суворим. Уже зараз вони отримали по шість із половиною років за минулі крадіжки авто. Тож нинішнє покарання вони отримають, уже перебуваючи за ґратами.

Стосовно групи викрадачів слідчі Гадяцького райвідділу міліції відкрили кримінальні провадження за статтями 185 (Крадіжка) та 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк до десяти років.

За матеріалами Гадяцького РВ УМВС України в Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...