«Люди!!! Цей день настав»

«Люди!!! Цей день настав»

«Люди!!! Цей день настав»

Поділитися новиною

«Люди!!! Цей день настав»Минулий тиждень просто шокував гадячан масовим ремонтом доріг. У соцмережах навіть ширилися пости «Люди!!! Цей день настав». Коментуючи фото з відрізками відремонтованої траси, молодь, не повіривши, писала, що це фотошоп. Але насправді вулиці міста таки дочекалися ремонту, деякі не тільки ямкового. Суцільне покриття тепер радує водіїв на Сарському перехресті та біля «Горизонту». 

Сподіваємося, що до кінця травня перелік відремонтованих доріг збільшиться. А ми, у свою чергу, обіцяємо підвести підсумки роботи, проаналізувавши, де і як «підлатали» автотраси не лише у місті, а й в районі.

Фото Олександра Товстого

2 коментарі до “«Люди!!! Цей день настав»

  1. Це дуже чудово,що нарешті у нас в Гадячі щось трішки відремонтували.Але всі інші дороги.Сьогодні їдемо до району з села Хітці.Яма на ямі і ямою поганяє .Всі ями які є на дорозі обминути не можливо.Доїхали до районної бібліотеки і наше ліве передне колесо обірвало.Добре,що їхали не по трасі,а то не відомо де ми були б.

  2. Чого причепилися до тих доріг? 20 років їздимо по ямах і ще 40 будем їздить.Нам головне провести якусь декомунізацію,перейменувати вулиці,пам*ятники продать.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...