Теплий прийом на рідній землі

Теплий прийом на рідній землі

Теплий прийом на рідній землі

Поділитися новиною

Теплий прийом на рідній земліМабуть, тільки тепер, коли над нашою державою нависла страшна чорна хмара нелегких випробувань, ми по-справжньому стали розуміти, наскільки для нас важливий мир, незалежність, які дорогі наші державні символи. Сотні небайдужих українців стали на захист життя і волі своєї держави та її громадян.

Серед таких є і наші односельці. Днями спільними зусиллями волонтерів села, учителів та учнів Лютенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів була організована зустріч із воїном АТО, бійцем батальйону спецпризначення «Полтава» Сергієм Івановим.

Під час зустрічі були такі хвилини, коли від розповідей гостя у всіх присутніх бігали по шкірі мурашки, і такі, коли серце переповнювала гордість за тих, хто стоїть на передовій. Сергій Анатолійович подякував учням школи за те, що взимку в рамках волонтерської акції «Учасник АТО мого села» вони зробили бійцям його батальйону безцінний подарунок – сплели маскувальну сітку, а після зустрічі Лютенський осередок ГО «Народна рада» надав гуманітарну допомогу – продукти харчування та одяг. Учні школи також приготували подарунок для наших солдатів – малюнки та ляльки-мотанки, виготовлені власними руками в рамках акції «Під час війни добру є місце», яка проводилась під час весняних канікул.

У кінці зустрічі голова Лютенського осередку ГО «Народна рада» Сергій Маслов оголосив акцію по збору медикаментів для лютенчан – бійців АТО та разом з усіма присутніми побажав нашим героям здоров’я, сили, наснаги, терпіння, мужності і обов’язково повернутися додому живими.

ГО «Народна рада», Лютенька

LIVE OFFLINE
track image
Loading...