Захищати цілісність держави

Захищати цілісність держави

Захищати цілісність держави

Поділитися новиною

Захищати цілісність державиУ п’ятницю біля райвійськкомату було людно. Мобілізованих гадячан призвали, щоб відправити у навчальні центри Збройних сил України, де вони впродовж місяця проходитимуть військову підготовку. До призовників зі словами підтримки звернулися голови райради та райдержадміністрації Володимир Нікітенко та Олексій Матюшенко, військовий комісар Руслан Москаленко та ветеран Другої світової війни, учасник бойових дій  Михайло Олексійович Улитко.

А настоятель Всіхсвятської церкви, протоієрей Стефан Кавчак благословив майбутніх бійців у дорогу.  Волонтери району вручили мобілізованим подарунки, а учениця з Трускавця Аня Кривцова подарувала малюнок-оберіг.

Нагадаємо, що мобілізовані у четвертій хвилі замінять бійців, які на Сході з березня минулого року.


У понеділок із самого ранку на плацу райвійськкомату вишикувалися майбутні солдати. Незабаром Віталій Кацюба, Олександр Маценко, Олексій Воронцов, Сергій Мартиненко змінять цивільний одяг на військову форму. Хлопці відправляться у військові частини Збройних сил України. Вони нестимуть службу на мирній території. Про це запевнив районний військовий комісар Руслан Москаленко.

Олена Савченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...