Вітаємо переможців творчого конкурсу «Світ дитячої писанки»

Вітаємо переможців творчого конкурсу «Світ дитячої писанки»

Вітаємо переможців творчого конкурсу «Світ дитячої писанки»

Поділитися новиною

Вітаємо переможців творчого конкурсу «Світ дитячої писанки»Щедра земля Полтавщини на таланти! 27 квітня у Зіньківському районі відбулася визначна соціально-культурна подія за участю талановитих дітей, яка стала справжнім святом для юних вихованців місцевих навчальних закладів, – фінал конкурсу дитячої творчості «Світ дитячої писанки». Організатором творчого конкурсу виступило місцеве підприємство ТОВ «СП «Агро-Ка Полтава», за підтримки Благодійного Фонду Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього».

За роки успішної роботи підприємства на землях Полтавщини було здійснено низку благочинних акцій,  щороку надається соціальна підтримка не лише підшефним дитячим закладам – школам та садочкам, а й міським, церковним громадам районів, де працює підприємство. Ці традиції ТОВ «СП «Агро-Ка Полтава» активно розвиває та прагне долучити до доброї справи усіх небайдужих. Особливо коли питання стосується дитячої художньої творчості, мистецтва та національних українських традицій писанкарства. Адже виховання підростаючого покоління держави із належною повагою до народних традицій, знаннями культури та історії свого краю є досить важливим. У творчому конкурсі «Світ дитячої писанки» узяли участь діти із сіл Зіньківського району. Серед активних учасників відзначилися такі навчальні заклади, як Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ст., ДНЗ «Сонечко» (с. Бобрівник), ДНЗ «Світанок» (с. Тарасівка), ДНЗ «Берізка» (с. Велика Павлівка), які завзято підтримали творчий заклик. Ще до початку конкурсу писанкарства та свята Великодня організатори від ТОВ «СП «АГРО-КА ПОЛТАВА» традиційно завітали до підшефних церковних громад із вітаннями та щедрими подарунками, які настоятелі храмів передали до недільних шкіл.

За результатами розгляду надісланих юними учасниками художніх робіт журі конкурсу обрало 9 фіналістів у вікових категоріях: від 5 до 7 років, від 8 до 12 років, від 13 до 16 років. Урочиста церемонія нагородження відбулася у кожному із дитячих закладів. Цього дня вітали не лише талановитих переможців художнього конкурсу, а й викладачів, учителів, які залучили своїх вихованців до творчого змагання. Зокрема, вітаючи активних учасників та переможців із Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ст., до присутніх звернувся із промовою директор ТОВ «СП «АГРО-КА ПОЛТАВА» А.М. Бойко. Побажав усім і надалі активно розвивати свої таланти, досягаючи вражаючих результатів не лише у навчальному процесі, а й у вдосконаленні художнього таланту. Усі учасники конкурсу отримали почесні грамоти, переможцям конкурсу були вручені дипломи лауреатів та заохочувальні призи. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...