“Ви не допомагаєте, ви обдираєте селян…”

Поділитися новиною

Шановна редакціє «Базар Медіа»!

Дуже хочеться звернутися до вас з села Веприк, але я думаю, що і другі села теж звернуться як до засобів масової інформації. Я розумію, що це не тільки крик моєї душі, але і всіх людей, які здають молочну сировину. Це нелегка праця людей в селі, яка тримає  худобу і здає молоко та виживає на цю мізерну плату, яку платить «Гадячсир». Ці керівники, а я думаю, що це не тільки керівники, а й бандити, наживаються на наших горбах і мозолях, їздять на «крутих» тачках і фотографуються в газетах, що часто вони допомагають спортивним командам і дітям.

Ви не допомагаєте, ви обдираєте селян. Не фотографуйтесь самі, не викликайте газет, нехай про вас пишуть люди і вам дякують, шановний Дяченко Петро Павлович.

Закуповуючи молоко в населення по 2 грн 50 коп., ви смієтеся над нами, трудягами, і щитаєте нас за рабів, а самі пануєте. Приїхавши до села, конкурент закуповує для своїх потреб молоко по 3 грн 30 коп., ви насилаєте сюди ветстанцію, як вам не соромно? Здаючи молоко 12 років, я знаю, що хто б не заїхав у село, починаєте видавлювати людей, конкуруючих з вами. Мені хочеться звернутися до керівників ветслужби і санстанції: поки вас насилатиме «Гадячсир» боротися з їхніми конкурентами? Коли ви понаїдаєтесь сиру чи масла? Хвате вам переслідувати людей, які закуповують сировину, і требувати з них різні документи, потребуйте від «Гадячсиру». Так ви і самі боїтеся, бо останетесь без ласого куска. Невже немає на вас ніякого керівництва, щоб поставити вас на своє місце? Що було при старій владі, те саме і при новій. Дуже хочеться звернутися до голови райдержадміністрації Матюшенка Олексія Володимировича, докажіть, що ви нова, порядна влада і зможете нам допомогти. Ми до вас зверталися 3 квітня, коли ви приїжджали до нас у село Веприк з депутатом Кутовим Т.В. Ми зверталися і до нашого сільського голови Золотарьова Віктора Михайловича, це людина теж дуже переживає про своїх односельців і допомагає чим може. Але зрозумійте, він сам нічого не зробить. Допомогти йому повинна влада!

Шановна редакція, надрукуйте, будь ласка, листа.

Н. Пилипенко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...