Автосвинство по-гадяцьки (оновлено)

Поділитися новиною

Повертаючись до надрукованого

У минулому номері тижневика було надруковано публікацію «Автосвинство по-гадяцьки». Як виявилося, спилювання дерева здійснював працівник КП «Комунсервіс» Віктор Тараненко. Він і розповів, що власник садиби, газон якої пошкодили, Анатолій Кузьменко, брав дозвіл на спилювання ще в минулому році. Він же і надав машину ГАЗ. Дружина господаря сама потурбувалася про траву на газоні, розрівнявши і посипавши ділянку тирсою.


 

Цей знімок зроблено 31.03.2015 року в м. Гадячі по вулиці Чапаєва. Водій виявив чудеса винахідливості та використав автомобіль як підставку для спилювання дерева. Усе б нічого, але при встановленні «підставки» замісив багнюку на до цього акуратному, як для нашого міста, газоні. Це нерозуміння, чи свідоме порушення відповідної статті КУАП, чи просто свинство?

Фотографував і писав Сашко Сердитий.

PS:Для ДАІ: автомобіль марки ГАЗ-53, державний реєстраційний номер О 5044 ОК.

PPS: Для міськради: дерево було знищене за 15-20 хвилин. Запитання: чи був дозвіл на знищення, і якщо був, то на якій підставі його видано? За кілька метрів стоїть таке ж дерево, то, може, і його знищимо? Усе одно газон змісили…

5 коментарі до “Автосвинство по-гадяцьки (оновлено)

  1. Сашко Сердитий, скорее Сашко Дурко, власти этого мужичка должны в жопку поцеловать 😆 за то что он уничтожил очередной рассадник омелы (фоточку свою посмотри внимательно), и дерево, скорее всего, аварийное было. Бабосики государству сэкономил. Статейку из прошлого номера почитай
    http://www.bazarmedia.info/index.php/novini/moe-misto/1181-dvomisyachnik-chistoti-i-blagoustroyu
    У них же бля то дозволу нема то грошей на вишку … МОЗГОВ У НИХ НЕМА
    А у мужичка и голова варит и руки откуда надо.

  2. Правильно делает. Газ и так дорогой (просто пиз…), а дерева где взять. Пускай менты власть еб… а не народ просто. Начинайте с вышки,все деньги там.

  3. Люди окультуривают город ,делают его краше ,убрали старое дерево ,сажают новые .Сколько можно держаться за старое ?Что же вы такой беспокойный,сами то, что сделали для города?

  4. Это такие извинения? Обозвали людей свиньями низа что, а прямо написать, мол простите дураков, поторопились со своей писаниной, слабо.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...