Кубок «Сова мудрості»

Поділитися новиною

Уперше в історії Гадяча відбувся великий фінал з гри «Що? Де? Коли?» серед кращих команд сільських та міських навчальних закладів. Фінал виявив найсильніших і найерудованіших гравців серед школярів району.

Переможці – команди «Патріот» (міська школа №2) та «Astra.com» Сарської школи – уже забронювали собі місця у фіналі, а до них приєдналися команди, які показали найкращий рейтинг у відбіркових турнірах. Очікувані сподівання виправдалися.

Гра була цікавою і напруженою, а місцями і приємно драматичною. Питання, що підготував незамінний організатор турнірів, керівник клубу інтелектуальних ігор для дорослих «Магніт» Олександр Грабенко, без перебільшення були варті обласного фіналу. Ведучому гри, керівнику дитячої філії клубу Олександру Кирію було досить важко стримати емоції, бо він, як і багато спортивних коментаторів, відчував себе «на полі» разом із гравцями. За кожен бал точилася запекла боротьба, напруга у Будинку дитячої та юнацької творчості зростала щохвилини. Нарешті визначився переможець гри – команда «Лідер» Великобудищанської школи. Отже, кубок «Сова мудрості» займе своє почесне місце у Великих Будищах. Міський голова подарувала тренеру команди-переможця книгу «Гадяччина. Історія краю». Зустріч залишила приємні враження від гри, бажання вдосконалювати свої знання і в наступних турнірах боротися за перемогу, за звання бути найерудованішими.

«Базар Медіа в Україні» 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...