День працівника ЖКГ

Комунальники, нагороджені почесними грамотами міської ради за особистий внесок у забезпеченні роботи ЖКГ та високий професіоналізм.

Комунальники, нагороджені почесними грамотами міської ради за особистий внесок у забезпеченні роботи ЖКГ та високий професіоналізм.

Поділитися новиною

Комунальники,  нагороджені почесними грамотами міської ради за особистий внесок у забезпеченні роботи ЖКГ та високий професіоналізм.Щороку у третю неділю березня відзначають своє професійне свято працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Тож минулого тижня з нагоди цього дня у приміщенні ККЗ «Дружба» відбулися урочистості.

Очільники міста та району привітали усіх комунальників зі святом, нагородили почесними грамотами, а окремих – медаллю і званням «Ветеран праці».

 

За особистий внесок у забезпеченні роботи ЖКГ, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята почесними грамотами міської ради нагороджені:

Володимир Верещака (електрогазозварник цеху водовідведення ВУЖКГ);

Віталій Мельник (слюсар аварійно-відновлюваних робіт цеху водовідведення);

Анатолій Марченко (старший майстер КПТГ «Гадячтеплоенерго»);

Віталій Хоменко (оператор котельні КПТГ «Гадячтеплоенерго»);

Світлана Соловйова, Наталія Юркіна (двірники житлово-експлуатаційної дільниці №2 КП «Гадяч-житло»);

Анатолій Кириченко (водій 2-го класу МКП «Комунсервіс»);

Ольга Решітник (робітник ритуальних послуг МКП «Комунсервіс»);

Тетяна Мороховець (завідуюча пральним цехом).

За бездоганну виробничу і громадську працю постановою колегії департаменту ЖКГ Полтавської ОДА і президії обласної організації профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості побутового обслуговування населення присвоєно звання «Ветеран праці» і нагороджено медаллю Анатолія Сімонова (вантажник КП «Гадяч-житло»).

За значний особистий внесок у розвиток ЖКГ області, високий професіоналізм, самовіддану і наполегливу працю почесною грамотою департаменту ЖКГ Полтавської ОДА і президії обласної організації профспілки працівників ЖКГ нагороджено Володимира Чемериса (водій КП «Гадяч-житло»).

Почесними грамотами КП «Гадяч-житло» нагороджені:

Павло Яременко (муляр 4-го розряду);

Оксана  Телев’як (штукатур 2-го розряду);

Віктор Панасенко, Дмитро Шекулов (слюсарі-сантехніки 4-го розряду);

Олег Приліпко (вантажник);

Олександр Пінчук (інженер-енергетик).

За бездоганну виробничу і громадську працю постановою колегії департаменту ЖКГ Полтавської ОДА і президії обласної організації профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості побутового обслуговування населення присвоєно звання ветеран праці і нагороджено медаллю Івана Мацьківського (слюсар-ремонтник КПТГ «Гадячтеплоенерго»).

Почесною грамотою департаменту ЖКГ Полтавської ОДА нагородили Олександра Попадія (слюсар КПТГ «Гадячтеплоенерго»).

За сумлінне виконання робіт по благоустрою міста почесні грамоти від МКП «Комунсервіс» отримали:

Василь Кириченко (водій 2-го класу МКП «Комунсервіс»);

Григорій Пасюта (дорожній робітник);

Тетяна Щока (робітник зеленого будівництва).

За бездоганну виробничу і громадську працю постановою колегії департаменту ЖКГ Полтавської ОДА і президії обласної організації профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості побутового обслуговування населення присвоєно звання «Ветеран праці» і нагороджено медаллю  Олександра Пушка (машиніст насосних установок цеху водовідведення ЖКГ), Олександра Костюка (машиніст насосних установок цеху водопостачання).

За сумлінний труд та активну участь у житті колективу грамотами ВУЖКГ нагороджені:

Галина Севрюк (контролер цеху водопостачання);

Анатолій Дорогань (машиніст насосних установок цеху водопостачання);

Раїса Маковецька (головний бухгалтер);

Оксана Рокитянська (лаборант цеху водовідведення);

Олексій Кравченко (слюсар аварійно відновлювальних робіт цеху водовідведення).

Оксана Кириченко

Володимир Чемерис (водій КП «Гадяч-житло»).Павло Яременко (муляр 4-го розряду)Анатолій Сімонов (вантажник КП «Гадяч-житло»).Іван Мацьківський (слюсар-ремонтник КПТГ «Гадячтеплоенерго»).Василь Кириченко (водій 2-го класу МКП «Комунсервіс»). 

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...