Про черговий призов громадян України на строкову військову службу

Про черговий призов громадян України на строкову військову службу

Про черговий призов громадян України на строкову військову службу

Поділитися новиною

Про черговий призов громадян України на строкову військову службуНаказ військового комісара Гадяцького районного військового комісаріату

Про черговий призов громадян України на строкову військову службу

у квітні-травні 2015 року

1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу», Указу Президента України від 17.02.2015 № 88/2015 року «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році», із квітня по травень 2015 року провести призов громадян України на строкову військову службу.

2. Із 1 березня 2015 року провести підготовчі заходи, пов’язані з обстеженням, лікуванням та навчанням призовників.

3. Явці на призовну дільницю Гадяцького району для проходження медичної комісії згідно Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу» підлягають усі громадяни України, 1997 року народження, яким на день відправки виповнилося 18 років, а також громадяни, 1988-1996 року народження, які втратили право на відстрочку або не призвані раніше з різних обставин.

4. Призову на строкову військову службу, у зв’язку з тяжкою політичною обстановкою на Сході України, згідно Указу Президента України від 17.02.2015 № 88/2015 року «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році», підлягають усі громадяни України, 1995 року народження, яким на день відправки у війська виповнилося 20 років, а також громадяни 1988-1994 року народження, які втратили право на відстрочку або не призвані раніше з різних обставин.

5. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю Гадяцького району за адресою: м. Гадяч, вул. Гагаріна, 4, райвійськкомат.

6. Призовники, яким надійшла повістка районного військового комісаріату на прибуття до призовної дільниці для проходження призовної комісії, зобов’язані прибути в пункт і в строк, зазначений у повістці.

7. У разі, якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов’язані з’явитись до призовної дільниці Гадяцького району в десятиденний строк із дня початку чергового призову.

8. Усі особи призовного віку, які підлягають призову і тимчасово перебувають на території Гадяцького району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у військкомат для проходження призовної комісії.

9. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються до військкомату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

10. Згідно Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу» керівники, інші посадові особи органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, а також підприємств, установ, організацій і навчальних закладів, незалежно від підпорядкування та форм власності, зобов’язані відкликати призовників із відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну комісію.

11. Керівники, інші посадові особи органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, а також підприємств, установ, організацій і навчальних закладів, незалежно від упорядкування та форм власності, у вчиненні порушень законодавства про військовий обов’язок та військову службу несуть відповідальність згідно із законом.

Р. Москаленко, т.в.о. військового комісара Гадяцького районного військового комісаріату

LIVE OFFLINE
track image
Loading...