Пожежа

Пожежа

Пожежа

Поділитися новиною

ПожежаМною, головним державним інспектором з нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки у Гадяцькому районі Полтавській області, ст. лейтенантом служби цивільного захисту Моргуном І.В., була проведена перевірка повідомлення про пожежу в житловому будинку в м. Гадяч, по вул. Ярова, 40, яке надійшло черговому диспетчеру ДПРЧ-6 ДПРЗ-1 ГУ ДСНС України у Полтавській області 24 лютого 2015 року, о 14 годині 41 хвилин, від чергового Гадяцького РВ УМВС України у Полтавській області майора міліції В. Мельника.

Виїздом на місце події встановлено, що пожежа виникла 24.02.2015 року в житловому будинку розміром 10 х 12, стіни цегляні, перекриття дерев’яне, покрівля шиферна по дерев’яній обрешітці, освітлення електричне, опалення водяне за допомогою газового котла, що належить громадянину С.Д. Скороходу, 28.05.1956 року народження, жителю с. Лютенька Гадяцького району.

На місці пожежі виявлено труп сина господаря громадянина А.С. Скорохода, 16.02.1982 року народження.

Унаслідок пожежі вогнем знищено диван, телевізор, домашні речі та майно.

Прямий матеріальний збиток складає 40000 гривень. Побічний матеріальний збиток складає 42268 гривень.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння.

Підрозділи ДСНС на пожежу не залучалися.

 

25 лютого, о 1:10, у місті Гадяч виникла пожежа у гаражі. Отримавши сигнал, бійці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини швидко виїхали за вказаною адресою.

Прибувши на місце події, рятувальники відразу приступили до гасіння. Вогнеборці локалізували пожежу о 1:54, ліквідували о 02:34. Вогнем знищено автомобіль, електроінструменти, домашнє майно. Завдяки злагодженим діям рятувальників було врятовано розташований поруч житловий будинок.

Травмованих та загиблих немає. Причина пожежі – необережне поводження господаря з вогнем під час паління.

 

28 лютого, о 17:15, у с. Бірки виникла пожежа у житловому будинку з прибудованою господарчою будівлею. Отримавши сигнал, бійці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини швидко виїхали за вказаною адресою.

Прибувши на місце події, рятувальники відразу приступили до гасіння. Вогнеборці локалізували пожежу о 19:45, ліквідували о 20:10. Вогнем частково знищено шиферну покрівлю. Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників було врятовано житловий будинок та господарчу будівлю.

Травмованих та загиблих немає. Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області.

ГУ ДСНС України у Полтавській області 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...