Щоб відремонтували телефон, мало подати заявку, треба ще й подзвонити до редакції

Поділитися новиною

У редакцію тижневика зателефонувала  Надія Дмитрівна Пилипенко із Сваток:

«Зламався телефон. Набрала диспетчера, заявку прийняли, а ремонтувати сказати не будуть, кажуть, нікому їхать.  Як це не приїдуть? За телефон я плачу регулярно!»

Дивно нині приймають заявки, чи не так? А платіжку за користування телефоном присилають справно. До речі, подібні скарги надходять часто, тож можна припустити, що відповідальний за прийом заявок на ремонт – просто груба і невихована людина. 

Щоб розібратись у цьому питанні, я зателефонувала до заступника начальника «Укртелекому» Володимира Григоровича Кулика. Він був здивований, почувши мої скарги. Відразу відповів: «Ми розберемося. Якщо дійсно така заявка надходила, то ремонтна бригада обов’язково виїде. Звісно, в умовах жорсткої економії ми не можемо відразу реагувати на дзвінок виїздом. Але обов’язково, раз на тиждень, об’їжджаємо ті села, по яких надійшли заявки. Нікого не залишаємо, робимо усе, що можемо».

Оксана Кириченко    

Уже наступного дня до редакції зателефонувала Надія Пилипенко і подякувала редакції тижневика за допомогу. Телефон налагодили того ж дня.

Виходить, для того, щоб вам відремонтували телефон, мало подати заявку, треба ще й подзвонити до редакції. Без нас вони ліняться.

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...