Вбивство чи нещасний випадок?

Вбивство чи нещасний випадок?

Вбивство чи нещасний випадок?

Поділитися новиною

Вбивство чи нещасний випадок?Це питання в найближчі вихідні не давало спокою жителям району. Звістка про страшну аварію, що сталася на автошляху поблизу с. Петрівка-Роменська, здавалося, щогодини обростала чутками. Одні говорили, що це «теракт», мовляв, боротьба з конкуренцією. Версія «язиків» така: хтось навмисне кинув щось важке у лобове скло автомобіля. Інші говорили взагалі про постріл. Версія, наближена до офіційної, має такий зміст: якесь «залізяччя» відірвалося від машини, що їхала попереду. Дехто вже змішує ці дві балачки воєдино. Та все ж думка про конкуренцію гадячан не покидає. За перевіреними джерелами, гадяцьких перевізників навіть викликали до міліції. 

Нині, за даними правоохоронних органів, ведеться слідство. І ось яку інформацію надає Гадяцький РВ УМВС.

6.02.2015 року до чергової частини Гадяцького РВ УМВС України в Полтавській надійшло повідомлення про те, що на автошляху Лохвиця – Гадяч – Охтирка, поблизу с. Петрівка-Роменська, сталася ДТП, унаслідок якої водій пасажирського мікроавтобуса «Мерседес» Коломієць Валерій Володимирович, 1970 року народження, житель Охтирського району Сумської області, загинув на місці пригоди.

Виїздом слідчо-оперативної групи Гадяцького РВ було встановлено, що 6.02.2015 року, близько 21 год. 35 хв., на автошляху Лохвиця – Гадяч – Охтирка, поблизу с. Петрівка-Роменська Гадяцького району, під час зустрічного роз’їзду автомобіля невстановленої марки, під керуванням невстановленої особи, з мікроавтобусом «Мерседес», під керуванням Коломійця В.В., 1970 року народження, жителя Охтирського району, у лобове скло останнього вказаного транспортного засобу потрапив металевий предмет, за зовнішніми ознаками схожий на фрагмент труби, який пробив скло, влучив у голову водієві, спричинивши при цьому тілесні ушкодження, від яких він помер на місці.

Пасажири транспортного засобу не постраждали.

По даному випадку ведеться слідство. 

 

Шановні жителі Гадяцького району!

Із метою допомоги у з’ясуванні всіх обставин скоєння даної події відділення ДАІ з обслуговування Гадяцького району звертається до:

– громадян, які б могли бути очевидцями даної пригоди;

– пасажирів указаного транспортного засобу;

– водіїв транспортних засобів, які могли б рухатися на 29-му кілометрі автодороги Лохвиця – Гадяч – Охтирка у період з 19.00 до 22.00 –

з проханням звернутися до Гадяцького РВ УМВС України в Полтавській області за адресою: м. Гадяч, вул. Гетьманська, 10 (тел. (05354) 2-36-31), чи до ВДАІ з обслуговування Гадяцького району за адресою: м. Гадяч, вул. Леніна, 75-в (тел. (05354) 2-25-79).

Конфіденційність гарантується. Заздалегідь вдячні за співпрацю!

О. Березовський, начальник відділення ДАІ Гадяцького РВ УМВС України в Полтавській, капітан міліції 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...