Земельні питання

Поділитися новиною

1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0231 га, з метою передачі її в користування (на умовах оренди) ПП «Полтавське бюро технічної інвентаризації «Інвентаризатор», за адресою: місто Гадяч, вулиця Гетьманська,7-в, для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, землі житлової та громадської забудови.

2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, площею 0,0038 га, гр. Івченко Валентині Олексіївні, за адресою: місто Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 27/2, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (обслуговування відокремленого входу та східців, прибудованих до магазину), землі житлової та громадської забудови.

3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди, площею 0,0647 га, гр. Дядечко Тамарі Станіславівні для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гетьманська, 34, землі житлової та громадської забудови.

4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0769 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Киві Мирославі Григорівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: місто Гадяч, провулок Садовий, 14-а, землі житлової та громадською забудови.

5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, площею 0,0024 га, гр. Дроботі Юрію Володимировичу для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 138, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана, 18-б, землі житлової та громадської забудови.

6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, площею 0,0077 га, гр. Рябічіній Вірі Миколаївні для будівництва та обслуговування індивідуального гаража, за адресою: місто Гадяч, вулиця Героїв Майдану, 75-г (колишня Леніна), землі житлової та громадської забудови.

7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, площею 0,0100 га, гр. Сидоренку Григорію Миколайовичу для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за адресою: місто Гадяч, вулиця Гетьманська, 5-а, землі житлової та громадської забудови.

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0470 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Кануннікову Олександру Віталійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана, 42, землі житлової та громадської забудови.

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,1000 га, з метою передачі її у спільну сумісну власність гр. Коновалову Сергію Олександровичу, Коноваловій Світлані Григорівні, Коноваловій Олені Олександрівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: місто Гадяч, провулок Панфілова, 2, землі житлової та громадською забудови.

10. Про поновлення договору оренди землі, площею 14,4182 га, терміном на п’ять років, реєстраційний № 041055200002 від 18.01.2010 року, ТДВ «Гадяцький елеватор» за адресою: місто Гадяч, вулиця Героїв Майдану, 75 (колишня Леніна), для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

11. Про поновлення договору оренди землі, площею 19,8436 га, терміном на п’ять років, реєстраційний № 040735900302 від 01.02.2007 року, ТзОВ «Райз-цукор» за адресою: місто Гадяч, вулиця Героїв Майдану, 70 (колишня Леніна), для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

12. Про поновлення договору оренди землі, площею 0,8242 га, терміном на п’ять років, реєстраційний № 040735900301 від 01.02.2007 року, ТзОВ «Райз-цукор» за адресою: місто Гадяч, вулиця Героїв Майдану, 70 (колишня Леніна), для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

13. Про надання дозволу гр. Чижевському Анатолію Юрійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для ведення індивідуального садівництва, за адресою: місто Гадяч, провулок Кірова, 13-6, землі житлової та громадської забудови.

14. Про надання дозволу гр. Паладичу Олександру Віталійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресою: місто Гадяч, вулиця Героїв Майдану, 43-б, землі житлової та громадської забудови.

15. Про надання дозволу гр. Озерському Геннадію Олексійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування індивідуального гаража, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана, 8-в, землі житлової та громадської забудови.

16. Про надання дозволу гр. Говорун Наталії Анатоліївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі її у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: місто Гадяч, вулиця Кіндратенка, 81, землі житлової та громадської забудови.

17. Про надання дозволу гр. Маслій Вікторії Вікторівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі її у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: місто Гадяч, вулиця Коцюбинського, 33-а, землі житлової та громадської забудови.

18. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою площею 0,0927 га, по площі Соборна,5 в місті Гадяч, Територіального управління державної судової адміністрації в Полтавській області, землі іншого громадського призначення.

19. Про продаж забудованої земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0131 га, із земель комунальної власності Гадяцької міської ради, гр. Махньовій Олені Павлівні, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гетьманська,48, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, землі житлової та громадської забудови.

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0873 га, з метою передачі її в користування (на умовах оренди) гр. Ємець Віті Анатоліївні, за адресою: місто Гадяч, вулиця Героїв Майдану,75-6, (вулиця Леніна) для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів, землі житлової та громадської забудови.

21. Про поновлення договору оренди землі площею 19,8436 га, терміном на п’ять років, реєстраційний № 040735900302 від 01. 02. 2007 року, ТзОВ ”Райз- Цукор”, за адресою: місто Гадяч, вулиця Героїв Майдану, 70 (вулиця Леніна), для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

22. Пропоновлення договору оренди землі площею 0,8242 га, терміном на п’ять років, реєстраційний № 040735900301 від 01. 02. 2007 року, ТзОВ ”Райз- Цукор”, за адресою: місто Гадяч, вулиця Героїв Майдану, 70 (вулиця Леніна), для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0786 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Шестопал Катерині Іванівні для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана,6, землі житлової та громадською забудови.

24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди, площею 0,0031 га, гр. Івченку Валентину Валентиновичу для іншої житлової забудови (будівництво відокремленого входу та східців до квартири № 16), за адресою: місто Гадяч, площа 50 років Жовтня, 11 -а, землі житлової та громадської забудови.

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0024 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Гаку Ігорю Яновичу для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 1, за адресою: місто Гадяч, вулиця Білохи,1-б, землі житлової та громадською забудови.

26. Про надання дозволу гр. Синеполу Ігорю Васильовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі її у приватну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Набережна Грунь,91, землі житлової та громадської забудови.

27. Про надання дозволу гр. Мисюрі Івану Григоровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі її у приватну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, провулок Островського,45, землі житлової та громадської забудови. 

За матеріалами сесії міської ради

LIVE OFFLINE
track image
Loading...