Збільшено кількість патрулів у населених пунктах Полтавщини

збільшено кількість патрулів у населених пунктах Полтавщини

збільшено кількість патрулів у населених пунктах Полтавщини

Поділитися новиною

збільшено кількість патрулів у населених пунктах ПолтавщиниШановні земляки!

Заради спокою громадян та активізації профілактики злочинності в області, а також посилення охорони стратегічних об’єктів від злочинних посягань, відсьогодні значно буде збільшено кількість патрулів у населених пунктах Полтавщини.

Із метою максимального захисту громадського порядку, оперативного реагування міліції на всі події та правопорушення просимо вас активно долучатися до співпраці з міліцією.

Радимо негайно повідомляти оперативну службу «102» або на телефон «гарячої лінії» УМВС (0532) 51-77-57; 56-22-33 у таких випадках:

– у разі отримання інформації про підготовку до вчинення злочину або злочин, а також появи в населених пунктах підозрілих чи озброєних людей або осіб, що здійснюють антиукраїнську діяльність;

– якщо ви водій таксі, у тому числі й маршрутного, і перевозите осіб, які викликають підозру, мають специфічний мовний акцент, при собі мають зброю чи вибухові пристрої;

– якщо ви володієте інформацією про місце переховування злочинців;

– якщо ви виявили у громадському місці підозрілі предмети, речі чи вибухові пристрої.

Також закликаємо усіх керівників підприємств, установ і організацій, де можуть зберігатися отруйні речовини, отрутохімікати, вибухівка будь-якого походження, а також підприємств, які мають статус стратегічних об’єктів, посилити охорону, постійно обмінюватися інформацією та діяти оперативно і злагоджено.

Керівникам охоронних структур різних форм власності, громадських формувань та товариств мисливців а також усім бажаючим активістам області пропонуємо долучитися до спільного з міліцією патрулювання населених пунктів задля максимального забезпечення належного правопорядку та безпеки в області. Усіх бажаючих патрулювати вулиці разом із правоохоронцями просимо звертатися до місцевих райвідділів міліції.

Андрій Болонь, т. в. о. начальника УМВС у Полтавській області

Із метою максимального захисту громадського порядку та активізації профілактики злочинності в області працюють телефони «гарячої лінії» правоохоронних органів, за якими можна повідомити про загострення конфліктної ситуації, скоєння правопорушень.

Тож за будь-якої підозри телефонуйте за номером 102 або на телефон «гарячої лінії» УМВС України в Полтавській області: (0532) 51-77-57, 56-22-33, 51-77-02. Звертайтеся за «телефонами довіри» до Управління СБУ в Полтавській області: (0532) 56-28-26, 51-18-38.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...