«Чому не їздить автобус?»

«Чому не їздить автобус?»

«Чому не їздить автобус?»

Поділитися новиною

«Чому не їздить автобус?»Це питання пролунало на сторінках тижневика у минулому номері. Обурені пасажири стомилися чекати, коли  відновить рух автобус «З турботою про ветеранів».

Мікроавтобус  був придбаний міською радою у 2012 році з метою безкоштовного перевезення соціально незахищених верств населення – ветеранів, інвалідів, пасажирів пенсійного віку та школярів. Спочатку так і було: вищесказані користувались проїздом безкоштовно, усі інші платили 2 гривні. У минулому році зовсім відмінили безкоштовний проїзд. Відтоді усі без винятку платили.

Із початком морозів графік курсування маршрутки змінився. Вона ходила кожного дня, а з початком зимових канікул зовсім пропала.  Школярам їздити непотрібно, але ж у інших постійних пасажирів автобуса канікул немає, і їм треба якось діставатись до роботи.

Діти повернулись до навчання, та автобус чомусь не повернувся.  Із цим питанням я і звернулась до міського голови Тетяни Савченко.

Причину відсутності маршрутки вона пояснила тим, що цього року був пізно прийнятий бюджет, і, відповідно, коштів на паливно-мастильні матеріали не було. Та вже із 2 лютого, автобус відновив свій рух. Вартість квитка та маршрут залишились незмінними.  

Оксана Кириченко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...