Концерт молодіжного театру «Вибрики»

концерт молодіжного театру «Вибрики»

концерт молодіжного театру «Вибрики»

Поділитися новиною

концерт молодіжного театру «Вибрики»«Буде тепло!»

17 січня 2015 року, в селі Петрівка-Роменська, уперше за більш ніж півроку відбувся концерт молодіжного театру «Вибрики», що вже 9 років функціонує на базі Петрівсько-Роменського Будинку культури. Причиною вимушеної перерви була мобілізація керівника театру Володимира Шведа в серпні минулого року до лав Збройних Сил України.

Тому, зважаючи на дефіцит позитивних емоцій і очевидну потребу у чомусь дійсно світлому в цей нелегкий період, Володимир вирішив відпустку присвятити вокальним та театральним репетиціям. Команда театру, а це шкільна та студентська молодь, за першим покликом включилася у роботу. Співаки та актори скучили за репетиційним процесом, який у театрі завжди проходив весело та яскраво. І вже в день концерту стало зрозуміло, що рішення про його проведення було правильним і вчасним: людей на захід прийшло як ніколи багато. Усі скучили за енергетикою та фірмовим гумором нашого колективу, емоції фонтанували по обидва боки сцени!

Сам захід складався з двох частин: тематичного вечора «Два виміри» та, власне, самої концертно-розважальної програми, що отримала оптимістичну назву «Буде тепло!» На початку Володимир Швед намагався якомога виваженіше і конкретніше дати відповідь на запитання про АТО, які найчастіше задають жителі села: «Коли все це закінчиться?», «Чи варто довіряти новинам?», «В яких умовах служать українські військові?» тощо. Також він зачитав звіт про використані кошти та речову допомогу, зібрані громадою за період з серпня по листопад минулого року. А ще трохи розповів про життя-буття свого підрозділу на передовій та присвятив своїм бойовим побратимам авторську пісню «Вогняні воїни».

А далі сцена Будинку культури у буквальному значенні заграла усіма барвами. Глядачі не втомлювалися аплодувати. Танцювальні композиції від ансамблю «Діти світла», пісні у виконанні чудових вокалістів Аліни Павленко та Сергія Даніленка, сценки та інтермедії театру «Вибрики» не залишили байдужим нікого з присутніх у залі. Назва заходу «Буде тепло!» цілком виправдала себе і дала надію на тепло і навколо, і у нас всередині. Концерт театру «Вибрики» виконав свою місію на сто відсотків: поселив у душах людей оптимізм і сподівання на краще, а значить скоро все буде добре.

Сподіваємося, що незабаром театр «Вибрики» знову порадує нас новими виступами. Тепла вам усім!

До речі, відеозапис заходу можна переглянути в Інтернеті на сайті YouTube (www.youtube.com/watch?v=trw4soHF3XY) або на сторінці театру в соціальній мережі ВКонтакті (vk.com/pr_wybryky)

Актори аматорського театру «Вибрики»

Список учасників: вокалісти: Аліна Павленко, Сергій Даніленко. Актори та танцівниці: Руслана Пономаренко, Віка Бахмат, Аня Горбатенко, Надя Терно, Даша Корж, Яна Штельмах, Жанна Топчій, Юра Удовиченко, Женя Стрижак, Сергій Малько, Назар Пономаренко, Ростислав Попов, Юрій Балясний. А також: звукооператор Юля Стеценко, освітлювач Владислав Хейло, фото- та відеозйомка Наташі Ященко та Ігоря Житченка, адміністратор Катерина Саєнко. Керівник театру – Володимир Швед.

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...