СК «Провідна» дарує подарунки

Микола Солдатенко та Олена Кратенко

Микола Солдатенко та Олена Кратенко

Поділитися новиною

Микола Солдатенко та Олена  КратенкоНапередодні новорічних свят клієнти страхової компанії «Провідна» отримали приємні сюрпризи. У акції «Авто від Провідної» клієнти страхової компанії Полтавської області стали власниками: телевізора, 2 смартфонів, 4 GPS-навігаторів та 5 відеореєстраторів.

1 грудня 2014 року у Києві відбувся розіграш, під час якого було визначено 300 переможців з усієї країни. Цієї події чекали з нетерпінням не тільки учасники акції, а й страхові агенти «Провідної», щиро вболіваючи за своїх клієнтів.

Раніше при оформленні «Автоцивілки» клієнти одержували поповнення рахунку на мобільний телефон, а відтепер ще й призи!

Цього разу у розіграші взяли участь майже 180 тисяч українців, із них 14,5 тис. – мешканці Полтавщини. Усі вони оформили у страховій компанії поліс «Автоцивілка» у період з 1 лютого по 20 травня і отримали гарантоване поповнення телефонного рахунку і шанс виграти приз. Тож власником головного призу – автомобіля – шляхом жеребкування став житель м. Дніпропетровськ. А жителю Гадяцького району Миколі Солдатенку дістався відеореєстратор. Сертифікат на отримання йому вручила в. о. директора СК «Провідна» Олена Кратенко.

Колектив СК «Провідна» вітає усіх із прийдешніми святами та бажає миру, стабільності, процвітання і добра у кожну оселю. І завжди готовий допомагати кожному клієнту зберегти нерви і здоров’я.

«Базар Медіа в Україні»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...