Повертаючись до написаного

Поділитися новиною

У минулому номері тижневика було надруковано фотофакт-скаргу від жителів вулиці Прокоповича, мовляв, ремонтували каналізацію та так і покинули недоробленою.

Відразу після виходу тижневика у продаж до редакції надійшов дзвінок. Телефонувала Віра Іванівна Кияшко, монтер Гадяцького ВУ ЖКГ. Жінку зачепило за живе написане, тож вона вирішила пояснити ситуацію.

«Уже більше тижня ми «боремось» із цією проблемою (не працюємо тільки у вихідні і у п’ятницю, бо робимо обхід усього міста). На тій ділянці каналізації забився колектор, до якого підключено кілька будинків по вулиці Прокоповича. Тепер працівники ВУ ЖКГ вручну тросами намагаються прочистити 58 м труби, захаращеної щебенем та брудом. Робота ще не закінчена, тому ми і не закрили каналізацію, а просто загородили сигнальною стрічкою.

Так як своїми зусиллями ми не можемо впоратись, далі плануємо розривати і викопувати трубу екскаватором і далі чистити її, розділивши на дві частини».

Тож, любі читачі, якщо хочете робочої каналізації, вам доведеться набратися терпіння і дочекатися, поки працівники дороблять свою роботу.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...