У Гадячі затримали водія, який напідпитку збив паливну колонку

У Гадячі затримали водія, який напідпитку збив паливну колонку

У Гадячі затримали водія, який напідпитку збив паливну колонку

Поділитися новиною

У Гадячі затримали водія, який напідпитку збив паливну колонкуУ ніч з 4 на 5 грудня водій автомобіля «Chery» через алкоголь, що вирував у крові, не впорався з управлінням та збив паливну колонку на одній з АЗС міста Гадяч. Про це повідомили в УМВС України в Полтавській області.

Із місця події «ковбой-невдаха» утік, але працівники АЗС натиснули кнопку тривожної сигналізації, і на місце події викликали наряд міліції СП ГЗ ДСО. Працівники міліції, установивши прикмети та обставини, невідкладно приступили до пошуку невідомого.

У ході патрулювання вулиць нічного міста автомобіль, а з ним і порушник були знайдені та доставлені до Гадяцького РВ. Любителем штурмувати паливні колонки виявився житель міста Гадяч, 1986 року народження. Останній затриманий за ознаками статті 124 Кодексу про адміністративні правопорушення (ДТП), санкція якої передбачає накладення штрафу від двадцяти до двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Разом із тим, зважаючи на нанесені матеріальні збитки, наслідки можуть бути набагато важчими.

«А для власника пошкодженого майна, завдяки оперативним та вмілим діям працівників міліції охорони, з’явився шанс повернути свої кошти та відновити працездатність АЗС, яка обслуговує водіїв міста», – зазначив начальник УДСО при УМВС України в Полтавській області підполковник міліції Михайло Кононенко.

2 коментарі до “У Гадячі затримали водія, який напідпитку збив паливну колонку

  1. В Вашей статье есть неточности и преувеличения!

  2. Шановний «ковбой-невдаха»! Ми щиро вдячні вам за коментар. Але зверніть увагу на те, що інформація розміщена за подання УМВС України в Полтавській області.
    Тож, “неточности и преувеличения”, як ви зазначені допущені не нами. Звертайтесь до відповідних інстанцій.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...