Звіт громаді міста Гадяч та Гадяцького району щодо збору допомоги нашим солдатам 29–30 листопада 2014 року

Поділитися новиною

Протягом двох днів,  29 та 30 листопада 2014 року,  на площі Соборній міста проводився збір  допомоги  нашим хлопцям, які несуть службу у зоні АТО.

Було приємно, що кількість наших жителів, бажаючих допомогти, величезна. Вони  дружно відгукнулися на пропозицію надати допомогу військовослужбовцям.

Кожен допомагав як міг: коштами, теплими речами, продуктами харчування, ліками, буржуйкою, громадською діяльністю.

 

Зокрема, із теплих речей зібрано:

Курток утеплених –  41 шт.;

Светрів –    45 шт..;

Штанів теплих –  59 шт.;

Шапок  зимових – 16 шт.;

Рукавиць, перчаток –  15  пар;

Шкарпеток (у т. ч.  ручної роботи) – 81 пар;

Білизни – 7;

Шарфів – 11 шт.;

Футболок – 4 шт.;

Взуття (валянки, чоботи) –  6 пар;

Жилетки – 3 шт.;

Ковдри – 4 шт.;

Матраци – 4 шт.;

Подушки – 2 шт.

Готівкових коштів у сумі  1542,00  грн.

Найбільше надано коштів Біднюком В. – 800,00 грн. Також вразив вчинок хлопчика Ростика,  який подаровані йому на день народження гроші віддав на допомогу нашим хлопцям.

На зібрані кошти на прохання наших хлопців із зони АТО закуплено медикаментів, води 42 л, засобів особистої гігієни, утеплювач, ліхтарик, ручки для сокир, поповнення рахунку для мобільних телефонів, солодощі тощо (чеки у відсканованому вигляді до звіту додаються).

Також небайдужі люди приносили олію, консервацію, солодощі, чай, каву, цукор, рибні консерви, крупи та засоби особистої гігієни (станки для бриття, мило, туалетний папір, серветки вологі, устілки), медикаменти.            

Зібрану допомогу до м. Слов’янськ відправлено завдяки Свято-Успенському Кафедральному собору в м. Полтава та отцю Олегу (Благочинному Гадяцького району, Настоятелю Свято-Михайлівської церкви в м. Гадяч ), який передав нашим бійцям гостинці та іконки.

Крім того, найближчим часом нашим солдатам будуть передано також устілки, які вирізаються із утеплюючого матеріалу, в’язані шкарпетки із шерсті, принесеної гадячанами.

Від себе особисто хочу подякувати всім, хто відгукнувся на допомогу і підтримав наших земляків, які несуть службу на Сході. Головне не те, хто займається збором допомоги, адже у нас спільна біда. Важливо бути милосердними, підтримати наших військових у досить нелегкий час, дати їм зрозуміти, що вони не самі, що кожен громадянин готовий зробити свій внесок у захисті нашої країни.

Із щирою подякою Світлана.

З радістю відповім на всі питання, тел. 0990321776.

Новий рік для солдата

Дорогі гадячани! Із метою реалізації ідеї «Зробити для наших захисників свято та приготувати салат олів’є до Нового року» у суботу, 20 грудня 2014 року, за адресою: місто Гадяч, площа Соборна (біля сцени), з 10.00 до 15.00 проводитиметься збір продуктів для приготування салату (огірки, яйця, ковбаса, майонез, горошок, цибуля, картопля). Крім того, можна приносити і теплі речі, солодощі, гостинці, мандарини, ялинкові прикраси та інші смаколики для наших солдат.

Пропонуйте свої ідеї, допомогу – і будемо їх спільно реалізовувати.

Якщо виникають питання телефонуйте за номером 0990321776 (Світлана). 

7 коментарі до “Звіт громаді міста Гадяч та Гадяцького району щодо збору допомоги нашим солдатам 29–30 листопада 2014 року

  1. Благочинний Гадяцького району Цебенко Ігорь.

  2. На даний час в м.Словянськ призваних з Гадяцького району (по даним військомата) немає.Питання кому відправлена допомога?Назвіть хоча б два-три імені хто її отримав?І чому в списку перерахованої допомоги немає ліків які приніс один із підриємців?

  3. Благочинний Гадяцького району Цебенко Ігорь.Хто такий Олег?

  4. 81 пара шкарпеток???

    Задачи самозванного правительства гораздо масштабнее
    “Я вам отвечаю на ваш вопрос очень четко: не тремя пунктами, а одним. Задача 2015 – выжить”, – ответил Яценюк.”
    http://podrobnosti.ua/power/2014/12/11/1007029.html

    И кому все это было надо??? Просто бросили страну на самое дно!!!

  5. а наш військомат знає що померли наші гадяцькі бійці під Іловайськом? не знав, або не казав. і ще є таке поняття як військова таємниця.

  6. На території району є приходи Української православної церкви Київського патріархату. Настоятель Свято-Михайлівського храму міста Гадяча протоієрей Олег Пограничний і є благочинним Гадяцького району УПЦ КП.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...