Веселка робітничих професій

Веселка робітничих професій

Веселка робітничих професій

Поділитися новиною

Веселка робітничих професій26 листопада у приміщенні ККЗ «Дружба» за ініціативи Гадяцького районного центру зайнятості відбувся черговий профінформаційний захід «Веселка робітничих професій».

Мета заходу – ознайомлення учнів ЗОЗ із переліком існуючих професій та умовами навчання у тому чи іншому закладі, допомогти зорієнтуватись у виборі робітничих професій, ознайомити учнів із послугами, які надає РЦЗ, та надати усім бажаючим можливість пройти профдіагностичне тестування. 

Цього разу з дяльністю свого навчального закладу учнів випускних класів знайомили представники Лохвицького медичного училища та Миргородського державного художньо-промислового коледжу ім. М.В. Гоголя.

У фойє були представлені інформаційні та презентаційні матеріали про діяльність даних навчальних закладів. Також для відвідувачів заходу проводились екскурсії по виставкових секторах, де вони могли поспілкуватись із представниками підприємств та організацій, представниками навчальних закладів, отримати буклети та інформаційну літературу, ознайомитись з описами професій та переліком навчальних закладів.

«Базар Медіа»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...