Працювали на задоволення потреб громади

Ремонт дороги по вул.Лохвицька

Ремонт дороги по вул.Лохвицька

Поділитися новиною

Ремонт дороги по вул.ЛохвицькаЗа 10 місяців 2014 року бюджет міста Гадяча виконаний на 96,3%. Загальна сума надходжень склала 10963,8 тис. грн. По видатках виконання бюджету забезпечено на 97%.

На утримання дитячих садків міста використано 8049,3 тис.грн. Профінансовано повністю витрати по заробітній платі працівників дитячих дошкільних закладів міста. На харчування дітей використано 1233,8 тис. грн.

Сплачено за енергоносії (газ, тепло, вода), які використані в дитячих садочках міста, 1284,4 тис. грн. За рахунок бюджету розвитку міста зроблено новий паркан в ДНЗ № 6 зроблено новий паркан в ДНЗ №6 «Сонечко»«Сонечко», на що витрачено 53,0 тис. грн, капітальний ремонт харчоблоку та замінена система водопостачання та водовідведення на суму 83,3 тис. грн. У дитячому садочку № 8 «Первоцвіт» викладено з плитки доріжку перед входом, вартість робіт складає 47,0 тис. грн, та відремонтовано санвузли, на що витрачено 39,4 тис. грн. Для дитячого садка № 9 «Дзвіночок» за кошти міської ради придбано пральну машину, вартістю  5,4 тис. грн, у ДНЗ «Веснянка» – меблі на 5,0 тис. грн та стільчики для дитсадочків на  суму 3,9 тис. грн. Склалася хороша практика співпраці міської ради з батьками вихованців капітальний ремонт харчоблоку ДНЗ №6 «Сонечко», дитсадків при заміні вікон на пластикові: коли половину коштів сплачують батьки, а решту – 50 відсотків – міська рада. Таким чином у 2014 році замінено вікна в семи групах, витрати з міського бюджету склали 23,9 тис. грн.

За рахунок коштів міської ради та субвенції сільських рад утримується  позашкільна освіта. На фінансування Будинку дитячої та юнацької творчості за 10 місяців поточного року використано з міського бюджету 700,9 тис. грн.

Нова доріжка із плитки перед ДНЗ №8 «Первоцвіт»  Одним із основних напрямків діяльності міської ради є благоустрій міста. На прибирання сміття, освітлення вулиць, озеленення, розчищення та  посипання доріг у зимовий час, випилювання аварійних дерев, утримання пляжу, кладовища, санполя та інші заходи, пов’язані з благоустроєм, з початку року використано 1180,8 тис. грн. Крім того, за сприяння приватного підприємства в міському парку збудовано нову вбиральню. На даний час проводиться реконструкція вуличного освітлення, на що буде використано 257,2 тис. грн.

Міська рада постійно надає фінансову підтримку комунальним підприємствам міста. Так, у поточному році на капітальний ремонт бітумних покрівель із міського бюджету виділено та використано 194,9 тис. грн. Проведено капітальний ремонт шиферних покрівель на 2-х будинках – 16-квартирному, по вул. 50-років Жовтня, 132, та 8-квартирному, по вул. Лохвицькій, 7. Сума використаних на це коштів складає 201,0 тис. грн. За кошти міського бюджету придбано 12 лічильників обліку тепла та гарячої води, на що використано 92,0 тис. грн, та виділено 200,0 тис. грн на реконструкцію систем теплопостачання в цих будинках.

Виробничому управлінню житлово-комунального господарства виділено з міського бюджету 428,9 тис. грн, із них на придбання насосів та перетворювачів току – 119,0 тис. грн, які встановлені на станції 2-го підйому води, і це дало змогу забезпечити цілодобову подачу води в місто. Виділені кошти на підключення очисних споруд до резервної лінії електропостачання, у сумі 35,0 тис. грн.  Крім того, на реконструкцію очисних споруд виділено 100,0 тис. грн, придбання насосів та приладів обліку на свердловинах – 39,1 тис. грн.

Для регулювання подачі тепла в будинки за кошти міського бюджету КПТГ «Гадячтеплоенерго» придбало елеваторні вузли на суму 30,0 тис. грн.

Завершуються роботи по реконструкції трибуни на стадіоні «Колос» із капітальним ремонтом вбудованих приміщень для  учасників  та суддів спортивних змагань. Загальна вартість робіт складає 150,0 тис. грн, при кошторисній 203,0 тис. грн. Профінансовано ці роботи з бюджету розвитку міської ради.

На ремонт доріг, які перебувають на балансі Гадяцької міської ради, у 2014 році використано 1519,7 тис. грн. Проведено частковий ремонт тротуарів по вул. 50 р. Жовтня та Першотравневій. Капітально відремонтовані внутрішньобудинкові дороги біля будинків по вул. 50 р. Жовтня, 17 та 50 р. Жовтня, 23. Загальна сума коштів, використаних на ці ремонти, складає 170,0 тис. грн.

У дворах багатоповерхових будинків за екологічні кошти, які надходять у міський бюджет, продовжуємо встановлювати сміттєві баки. Станом на 1.10.2014 року встановлено 66 контейнерів на суму 109,3 тис. грн. На підставі укладених договорів МКП «Комунсервіс» проводить вивезення сміття з приватного сектору по 26 вулицях, що сприяє покращенню екологічної ситуації в місті.

Як бачимо, уся робота міської ради в 2014 році, як і в попередні, була спрямована на задоволення потреб громади міста, кошти витрачалися на ті об’єкти, які є пріоритетними в забезпеченні нормального життя, виховання підростаючого покоління, організації відпочинку, розвитку здібностей у дітей та створення належних умов для людей похилого віку.

Т. Савченко, міський голова        

LIVE OFFLINE
track image
Loading...