Наказ військового комісара Гадяцького районного військового комісаріату

Поділитися новиною

Про приписку громадян до Гадяцької призовної дільниці

1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу» з 20 січня по 31 березня 2015 року проводиться приписка до призовної дільниці Гадяцького району Полтавської області громадян, 1998 року народження.

2. Явці на приписку підлягають усі громадяни, які народилися з 1 січня по 31 грудня 1998 року народження включно, котрі постійно або тимчасово проживають на території Гадяцького району, а також громадяни старших років народження, які не пройшли приписку раніше.

3. Усі громадяни, яким належить пройти приписку до призовних дільниць, зобов’язані прибути на приписку за адресою: м. Гадяч, вул. Гагаріна, 4, райвійськкомат, у точно визначений для них час, маючи при собі документи, вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток, зобов’язані прибути за вказаною адресою до 1.02.2015 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

4. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити громадян, яким необхідно пройти приписку до призовних дільниць, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку в районний військкомат.

С. Колінько, т.в.о. військового комісара Гадяцького районного військового комісаріату, капітан           

LIVE OFFLINE
track image
Loading...