Як крупи з магазину потрапили на картину?

Покличемо в гості Парасольку

Покличемо в гості Парасольку

Поділитися новиною

Покличемо в гості ПарасолькуПокличемо в гості Парасольку

Цікавим і незвичним цьогоріч було осіннє свято у вихованців ДНЗ «Ромашка», с. П.-Роменська. Останній день жовтня запросив їх на свято Парасольки. Справді, осінь – це не тільки золота пора, гарні врожаї саду та городу. Осінь – це й плакуче небо, холодні дощі, перші приморозки, а ще безлисті, ніби  засмучені, дерева, спустошені поля, потемнілі луки і береги річок та ставків, що віють прохолодою.

Усе це приносить нам останній місяць осені – листопад. Тож і вирішили діти разом із Парасолькою задобрити його гучними піснями, веселими танцями, цікавими пригодами та яскравими різнобарвними костюмами. «Ніколи не засмучуйтесь, коли йде дощик. Завжди беріть мене із собою, і я врятую вас від негоди», – так люб’язно звернулася головна героїня свята Парасолька до всіх присутніх. На святі побував і сам Дощик. Пустотливий і веселий, він зовсім не злякав дітлахів, а навіть подружився з ними.

Колектив ДНЗ висловлює подяку батькам за допомогу у проведенні свята.

 

Як крупи з магазину потрапили на картину?Як крупи з магазину потрапили на картину?

Виявляється, це так цікаво із круп і макаронів не тільки суп і кашу варити, а й створювати цілі «шедеври». Саме таке відкриття зробили для себе вихованці ДНЗ «Ромашка», с. П.-Роменська.  Вихованці старшої групи «Білосніжка», II молодшої групи «Калинка» разом із своїми батьками виготовили і представили роботи на виставку «Як крупи з магазину потрапили на картину?» А от вихованці групи «Незабудка» підготували колективну роботу, зроблену разом із вихователем А. Опаренюк.

Із початку навчального року в дошкільному закладі пройшла вже не перша виставка спільних із батьками робіт. У вересні відбулася виставка «Згадаємо літо», у жовтні група «Незабудка» запрошувала до «Гостинної майстерні», де діти з гордістю розповідали про виготовлену  разом із татом чи мамою вазочку з квітами. Щиро вдячні батькам за розуміння і підтримку. Ми впевнені, що спільна робота з дітьми зближує родинні зв’язки, зміцнює сім’ю, а ще дає можливість робити разом із дітьми нові цікаві відкриття.

С. Рядська, вихователь ДНЗ «Ромашка» 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...