65 метрів нового покриття

65 метрів нового покриття

65 метрів нового покриття

Поділитися новиною

65 метрів нового покриття– Таке б суцільне покриття десь у центрі зробить, але ж і тут люди живуть, – спостерігає за роботою дорожників перший заступник міського голови Володимир Нестеренко.

Робітники «Миргородського агрошляхбуду» працюють на вулиці Кіндратенка. Є на що подивитися й мешканцям будинків, бо такого ремонту понівечена роками дорога давно не знала.

– Тут постійно стояла величезна калюжа, були потоки води. Тепер зробимо якісно, і проблеми не буде. Дійдемо в суцільну відрізок дороги, а далі ПП Вайнагій буде займатися ямковим ремонтом, – продовжує представник міської влади.

Усього нове покриття займе майже 500 квадратних метрів (65 погонних). У фінансовому розрізі це 120 тисяч гривень (кошти обласної субвенції) – саме стільки використають на поточний ремонт. Таку ж суму виділено з обласного бюджету на вул. Вокзальну (+ планують використати 300 тис. власних, міських, коштів), а також 60 тисяч – на ремонт вул. Леніна (на Малому кругу).

– Одні кажуть: зробіть 100 метрів, але суцільного покриття, інші: не треба нам 100, краще ямковий ремонт, але більше. Усім не догодиш, – говорить Володимир Олександрович.

За його словами, до кінця року ще планують освоїти мільйон гривень на вул. 10-річчя Конституції.  Займатиметься об’їзною Лубенське ДСУ-9. До речі, ця організація працювала над трасою Київ-Харків.

Олена Савченко

На наступний рік у планах міськради – завершення ремонту вулиць Тельмана, Вокзальної та 10-річчя Конституції.

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...