Воїнам АТО – по 2 гектари

Поділитися новиною

Земельні ділянки саме такою площею отримають учасники АТО з Гадяцького району. Уже надані дозволи на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних наділів для ведення особистого селянського господарства кільком жителям сіл Великі Будища, Плішивець, Лисівка та м. Гадяч. Таку інформацію надала Ірина Даниленко, заступник начальника відділу Держземагентства в Гадяцькому районі.

За інформацією прес-служби  головного управління, у Полтавській області прийнято 27 наказів про надання учасникам антитерористичної операції дозволів на розроблення проектів землеустрою та один наказ – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у Кременчуці.

У цілому 28 ділянок загальною площею 46,25 га отримали жителі Великобагачанського, Глобинського, Диканського, Карлівського, Кобеляцького, Лубенського, Пирятинського, Чутівського районів та Кременчука.

Усього із клопотанням про відведення земельного наділу до головного управління звернулося 35 учасників АТО – жителів області, які у складі військових частин продовжують захищати східні кордони нашої держави.

Клопотання про виділення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції розглядаються в головному управлінні у позачерговому порядку.

Олена Савченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...