У рамках передвиборної агітації покладено 333 кв. м асфальту.

Поділитися новиною

Фотофакт
Середа, 15.05.
На Черемушках біля колишнього хлібного кіоску стоять  дорожні трикутники.
Дорога у двори до п’ятиповерхівок перекрита машиною.

– Куди ти прешся?! Не бачиш, що сюди зараз їхати не можна? Люди дорогу роблять, а ти лізеш! – лають два чоловіки водія машини з морозивом, який, очевидно, їхав завозити товар у ларьок, що знаходиться у дворах.

– Бачте, вихрестили його трохи. Ну та зараз подивимося, що він далі робить буде.  Просто нерви не витримують від такої нахабності, –  зізнаються чоловіки.  Називають себе просто небайдужими мешканцями міста.

На дорозі, що між дворами п’ятиповерхівок, видніються латки свіжого асфальту. Далі котком укладається чималий відрізок дорожнього полотна. Біля будинку №18 по вул. Тельмана (П або Г-подібний) працює бригада райавтодору  – саме розвантажують останню, четверту, машину асфальтосуміші.

За процесом слідкують начальник райавтодору та довірена особа одного з кандидатів у  народні депутати. Останній розповідає:

– Спочатку ми хотіли  працювати над дорогою по вул. Тельмана. Але потім передумали. Бо її таки спільними зусиллями районної влади та громади підлатали – їздити можна. А тоді проїхали між будинками, глянули, яка тут жахлива дорога. Він (кандидат у народні депутати – авт.) каже: «Давай зробимо людям добро». Я був не проти, бо й сам маю квартиру в цьому будинку, й таксисти, знаю, скажуть спасибі, і люди оцінять. Виберуть – не виберуть, а пам’ять про чоловіка залишиться.

Того дня на Черемушках у рамках передвиборної агітації  покладено  333 кв. м асфальту. Виділено 100 тис. гривень на матеріали, а також  20 тис. грн – за роботу.

Олена Савченко


Фотофакт.

Нарешті жителі вул. Набережна Псла почуті  – відремонтовано славнозвісну і вистраждану дорогу! Титул  «дорога у пекло», яким уже давно нарекли містяни цю вулицю, відтепер можна змінити на  «дорогу у світле майбутнє». Залатали ями від нового мосту через Псьол до пожежної частини.  Сподіваємось, ремонт доріг у нашому місті на цьому не зупиниться.

Фото Оксани Кириченко

6 коментарі до “У рамках передвиборної агітації покладено 333 кв. м асфальту.

  1. Ремонт доріг – це чудово. Але чому не займався той кандидат у народні депутати дорожною проблемою раніше, наприклад, з весни, а “прозрів” лише під час виборчої кампанії. Чи це не підкуп виборців?

  2. Даремно Харченко “подарував” гадячанам ці кошти. Все одно його не обрали.То чи варто було прогинатися?

  3. [quote name=”не люблю ее”][quote name=”Oleg”]А перед выборные брехни от президента вальцмана?

    Сколько сейчас рядовой громадянин будет платить за газ?

    http://ari.ru/ari/2014/11/01/v-bryussele-podpisan-prigovor-ukraine%5B/quote%5D
    ушлепок, щукаРЬ харе умничать,поумничаешь при встрече :-x[/quote]

    Что счет за газ получил? 😮 Приятно удивлен что платить в разы больше? 😮 Так теперь свою ненависть адресуй пану вальцману :-*

  4. [quote name=”Oleg”][quote name=”не люблю ее”][quote name=”Oleg”]А перед выборные брехни от президента вальцмана?

    Сколько сейчас рядовой громадянин будет платить за газ?

    http://ari.ru/ari/2014/11/01/v-bryussele-podpisan-prigovor-ukraine%5B/quote%5D
    ушлепок, щукаРЬ харе умничать,поумничаешь при встрече :-x[/quote]

    Что счет за газ получил? 😮 Приятно удивлен что платить в разы больше? 😮 Так теперь свою ненависть адресуй пану вальцману :-*[/quote]
    вам хоть інколи обновляють методички?А краще б було,якби ти засохнув ще на трусах при зачатії 🙁

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...