Дарують радість людям

Поділитися новиною

Із давніх-давен засівалося поле надійними батьківськими руками і ніжною материнською піснею, тому й колосилося воно талантами. Ось так і Броварки не можна уявити без талановитих людей, як не можна уявити рідну Україну без синього неба і золотого колосся. У цьому селі є співуче родинне тріо у складі Олексія Васильовича Нечипоренка, Ганни Наумівни Нечипоренко та Мотрони Павлівни Мельник, які мають щиру душу, добре серце і лагідну вдачу.

Вони люблять співати і уже багато років виступають разом , радують людей своїми піснями і розраду і втіху знаходять у пісні. Неодноразово виступали на районному фестивалі «І співає щаслива родина», на місцевих сценах і у свята, і у будні, були у Києві на кастингу шоу «Одна родина» у самого Костянтина Меладзе. Тріо також побувало на Святі меду у Полтаві, яке вела народна артистка Наталя Май.

Гармоніст Олексій Нечипоренко грає не тільки в родинному тріо, а й в ансамблях «Броварчанка» та «Горлиця». Не маючи музичної освіти, він сам організував троїсті музики, які не раз виборювали перші місця, занесені на Дошку пошани і на оглядах «Грай, гармонь».

Щиро дякуємо нашому музичному керівнику за його щире серце і витримку у такому віці працювати не покладаючи сил. А нещодавно він із ансамблем «Броварчанка» побував у Києві в Пироговому, де були нагороджені грамотою.

Тож довгих років життя вам і даруйте людям свою музику та пісні ще довго.

Віта Рудченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...