Обласні змагання зі стрільби із пневматичної гвинтівки

Поділитися новиною

Наші, як завжди, – найкращі!

Не минуло й місяця, як Гадяцьке Товариство сприяння обороні України проводило районні змагання. А 1 жовтня ТСОУ знову зустрічало гостей,  адже вперше в Гадячі проводилися обласні змагання зі стрільби із пневматичної гвинтівки. У змаганнях брали участь 12 команд:  Великобагачанська, Глобинська, Диканська, Зіньківська, Котилевська, Гадяцька, Лохвицька, Хорольська, Чутівська, Кременчуцька, Лубенська та Миргородська районні організації ТСОУ.

Для участі в змаганнях місцевих стрільців відбирали на нещодавніх змаганнях, а із інших районів прибули кращі з кращих, ті, хто підпадав під вікове обмеження до 16 років.  Змагання розпочалися ще зранку, адже учасників було багато. Та вже по обіді були відомі результати.

Отже, першість у командному заліку виборола команда Гадяцької районної організації. Друге місце – Котелевська, третє – Глобинська. Багатьом призерам змагань вручались грамоти та медалі.

Наостанок організатори заходу пообіцяли наступні змагання проводити не тільки з нагородженням кубками та медалями, а й із грошовим заохоченням.  У майбутньому товариство планує  розширити свою діяльність і активно сприяти проведенню військової підготовки підростаючого покоління.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...