Ярмарок у Веприцькій школі

Поділитися новиною

Яблука, горіхи, печиво, торти, пироги, вареники, бутерброди із салом, цукерки, серветки, віники, гарбузи… І чого тільки там не було! Не подумайте, що це слова Гоголя!  Бо саме такі заклики лунали на Веприцькому шкільному подвір’ї  сонячного осіннього дня, а проходив тут осінній ярмарок.

Хоча такий ярмарок для школярів був не перший. Але він був особливий. Адже всі кошти, зібрані на ньому, були відправлені на лікування пораненому в зоні АТО солдату  Юрію Пригоді, жителю с. Сари.

Учні школи, усі як один, брали участь у ярмарку. Бо саме сьогодні і старий, і малий розуміє, як важко вистояти в бою, важко здобути омріяну перемогу.

Продукцію для продажу приготували учні 2-11 класів. І понеслась по шкільному подвір’ю ярмаркова круговерть…Самих вареників було не злічити: і з сиром, і з картоплею, із капустою та сливами… А печива, тортів, кексів – очі розбігалися! Та й ціни не кусаються – на 5 гривень можна різної смакоти скуштувати.

На ярмарку свої правила: оптовим покупцям – приз, дітям із батьками – знижки, а наприкінці – розпродаж, бо ж на ярмарок були запрошені не лише батьки учнів школи, а й жителі та гості села.

Усього на ярмарку було зібрано 3609 гривень, і через два дні гроші, разом з листами і побажаннями, були передані батькам Юрія, бо ж сам він знаходиться на лікуванні у Київському госпіталі. Тож нехай наш внесок і невеличкий, та зроблений він від щирого серця, з усією душею.

Юлія Хижняк, учениця 11 класу Веприцької ЗОШ.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...