28 вересня Василь Ковальчук визволив із полону Ірину Бойко

Ірина Бойко – праворуч, у чорному светрі.

Ірина Бойко – праворуч, у чорному светрі.

Поділитися новиною

Ірина Бойко – праворуч, у чорному светрі.Активістка полтавського Євромайдану Ірина Бойко вже у Полтаві.

Василь Ковальчук, підполковник-афганець, з червня займається визволенням із полону донецьких терористів наших волонтерів та військовослужбовців.

Для цього він контактував із очільником донських козаків Миколою Козіциним, начальником служби безпеки Козіцина Олександром Соколом та Ігорем Безлером (кличка Бєс), підполковником російської армії, з яким разом служив в одному полку в Афганістані, коли вони були лейтенантами.

– Мені подзвонив Ігор Безлер, – розповідає Василь Ковальчук, – і повідомив, що Путін присвоїв йому звання генерал-майора. У зв’язку з цим він хоче зробити мені подарунок і віддати Ірину Бойко, волонтерку, котра разом із іншими трьома полтавцями зникла в Луганській області, коли ще у червні відвозили туди нашим воякам гуманітарну допомогу. Я й раніше неодноразово цікавився у нього долею цих чотирьох полтавців, але не отримував конкретної відповіді.

Учора разом із донькою Ірини Бойко Тетяною на «Міцубісі» Михайла Дугіна вони вирушили в зону АТО.

Ірину забрали у важкому психологічному стані. У неї молотком побиті коліна і відтятий палець на руці.

На додачу на зворотному шляху українські вояки «віджали» червону «Міцубісі» Михайла Дугіна, тож добиралися до Полтави вже попутками…

Людмила Кучеренко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...