«Пізнай свій рідний край під українським прапором та з активним відпочинком».

«Пізнай свій рідний край під українським прапором та з активним відпочинком».

«Пізнай свій рідний край під українським прапором та з активним відпочинком».

Поділитися новиною

«Пізнай свій рідний край під українським прапором та  з активним відпочинком».День туризму

27 вересня відзначають Усесвітній день туризму. Його мета – пропаганда туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвиток зв’язків між народами різних країн світу.

Україна не залишилася осторонь, а отже це свято і для нас. Тобто для кожного, хто не раз відчував у собі поклик до мандрівки, незважаючи на те, куди подорожував: чи до лісу, чи на закордонні курорти.

Цього року для підвищення ефективності використання рекреаційного, природно-кліматичного, історико-культурного потенціалу Гадяцького району, зростання іміджу туристично-привабливого регіону розпорядженням голови районної державної адміністрації затверджено заходи з підготовки та відзначення в районі Дня туризму.

Ними передбачена можливість організації, на добровільних засадах, пішохідних, вело- та байдарочних походів, автоекскурсій по рідному краю, змагання з техніки туризму, квест по місту.

Запрошуємо всіх, кого манить чарівність і краса природи рідного краю, бажання познайомитись з історичним минулим та гарними людьми, у суботу, 27 вересня, узяти активну участь у запропонованих туристичних заходах. Особливу увагу приділимо учнівській молоді.  Туристичні групи обслуговуватимуть досвідчені інструктори та екскурсоводи.

День туризму в районі проходитиме під девізом: «Пізнай свій рідний край під українським прапором та з  активним відпочинком».

Зверніть увагу на рекламу, оберіть маршрут, знайдіть  інструктора і – доброго та цікавого вам відпочинку в День туризму.

 О. Зозуля,  завідуючий туристично-інформаційним  сектором Гадяцького районного краєзнавчого музею

LIVE OFFLINE
track image
Loading...