Наказ військового комісара Гадяцького районного військового комісаріату

Наказ військового комісара Гадяцького районного військового комісаріату

Наказ військового комісара Гадяцького районного військового комісаріату

Поділитися новиною

Наказ військового комісара Гадяцького районного військового комісаріатуПро черговий призов громадян України на строкову військову службу у жовтні – листопаді 2014 року.

1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу», Указу Президента України від 14.10.2013 № 562/2013 року «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови на строкову військову службу громадян України та звільнення в запас військовослужбовців у 2014 році», зі змінами Указу Президента України від 1 травня 2014 року № 447/2014 «Про заходи щодо підвищення обороноздатності держави» з жовтня по листопад 2014 року провести призов громадян України на строкову військову службу.

2. Із 1 вересня 2014 року провести підготовчі заходи, пов’язані з обстеженням, лікуванням та вивченням призовників.

3. Явці на призовну дільницю Гадяцького району для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни України, 1996 року народження, яким на день відправки виповнилося 18 років, а також громадяни, 1989-1995 року народження, які втратили право на відстрочку або не призвані раніше з різних обставин.

4. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю Гадяцького району за адресою: м. Гадяч, вул. Гагаріна, 4, райвійськкомат.

5. Призовники, яким надійшла повістка районного військового комісаріату на прибуття до призовної дільниці для проходження призовної комісії, зобов’язані прибути в пункт і в строк, зазначений у повістці.

6. У разі якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов’язані з’явитись до призовної дільниці Гадяцького району в десятиденний строк із дня початку чергового призову.

7. Усі особи призовного віку, які підлягають призову і тимчасово перебувають на території Гадяцького району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у військкомат для проходження призовної комісії.

8. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються до військкомату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

9. Згідно Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу» керівники, інші посадові особи органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, а також підприємств, установ, організацій і навчальних закладів, незалежно від підпорядкування та форм власності, зобов’язані відкликати призовників із відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну комісію.

10. Керівники, інші посадові особи органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, а також підприємств, установ, організацій і навчальних закладів, незалежно від підпорядкування та форм власності, у вчиненні порушень законодавства про військовий обов’язок та військову службу несуть відповідальність згідно із законом.

Г. Розколотько, військовий комісар, підполковник

LIVE OFFLINE
track image
Loading...